Connect with us

Huis & Tuin

Een toparchitect voor je villa

Je wilt een mooie droomvilla die aan al je wensen voldoet? Dan een is goed ontwerp door een toparchitect erg belangrijk. De basis van je toekomstige villa wordt bepaald door de architect. Kies dus zorgvuldig een architect die bij jouw en je wensen past. Iedere architect heeft zijn eigen specialisatie, dus daarom is het van belang om te weten welke eisen je hebt en welke architect daar dus het beste bij zal passen.
Traject
Nadat je een toparchitect hebt gekozen die het beste bij je past, gaat het echte werk pas beginnen. Samen met de architect neem je alle wensen  door, zodat de architect een goed idee krijgt van al je eisen en wensen. Op basis hiervan wordt er een eerste schets gemaakt waarmee de start wordt gemaakt van je ideale droomhuis. Op deze eerste schets kun je feedback geven, waarna de architect er weer verder mee aan de slag gaat.
Afhankelijk van de architect die je gekozen hebt komt hij met een nieuwe tekening ook een uitgebreid 3d ontwerp. Vooral met een 3D ontwerp krijg je een goed beeld van de villa die nog gebouwd moet worden. Vaak krijg je met een 3D ontwerp een beter beeld, dan bij een schets op papier omdat je de ruimtes veel beter kunt inschatten. Bovendien kan een 3D ontwerp aangeleverd worden inclusief meubels en inrichting.
Stijl
Bepaal goed in welke stijl je het huis wilt, zodat je dit overal in het huis kunt laten terugkomen. Wil je een traditioneel gebouwde villa, een landelijke of juist een hele moderne villa? Voor elk type villa is er wel een goede architect te vinden.
Kosten in kaart
Een architect brengt graag alle kosten voor je in kaart en netjes binnen het budget wat je aangeeft. Ook de kosten van de architect zelf zijn goed om van tevoren af te spreken. Vaak kun je eerst een vrijblijvend advies gesprek aanvragen waarin je ook naar deze kosten kunt vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

opbergboxen opbergboxen

Drie tips om een ongeorganiseerd en overvol huis te voorkomen

Huis & Tuin

Verschillende soorten beplating voor een mooi afwerking

Huis & Tuin

Huurwoning via Orange Wonen Verhuurmakelaars

Actueel

Advertisement