Connect with us

Huis & Tuin

Verschillende soorten beplating voor een mooi afwerking

Er is een oneindige keus aan beplating voor zowel binnen als buiten uw huis, kantoor of iets anders. Alle soorten hebben elk hun eigen unieke eigenschappen en zijn toegespitst op specifieke toepassingen.

Bekende soorten

Bekende soorten beplating is: HPL collection, Polaris, Stratificato HPL, Lamishield, Foldine en pRal. De volgende unieke eigenschappen zitten er aan de soorten beplating. De HPl collection heeft oneindige mogelijkheden tot personaliseren, dit komt mede door de vele soorten decors die in meer dan 30 verschillende productseries zijn uitgekomen. Polaris is beplating wat mat is maar onderhoudsvriendelijk is en een luxe moderne uitstraling heeft. Dit materiaal is extra kras- en stootvast, vingerafdrukvrij en goed bestand tegen de hitte. Het volgende soort beplating met een unieke eigenschap is de Stratificato HPL deze plaat wordt bijvoorbeeld gebruikt als tafel- of bureaublad of als wand in een kleedhokje of doucheruimte.

Uitstekende kwaliteit

De beplating heeft uitstekende en esthetische kwaliteiten. Lamishield is een antibacteriële beplating en vermindert het bacteriegehalte op het oppervlakte tot maar liefst 99,9%. Foldine is beplating wat op lengte kan worden afgesneden waardoor het afvalpercentage tot een minimum kan worden beperkt. PRal is beplating wat thermisch gevormd kan worden en waar je verschillende panelen naadloos kan verlijmen.

HPL

Veel van deze beplatingen zijn van HPL, dit is materiaal wat tegen elke weersomstandigheid bestand, het wordt veel in de bouw gebruikt. Ook in vochtige ruimtes zoals een douche is HPL het ideale materiaal omdat het vochtbestendig is. Bent u dus op zoek naar beplating wat tegen elke weer bestendig is, twijfel niet langer maar kies HPL beplating. De beplating die u eindeloos kunt combineren met uw persoonlijke voorkeuren.

Contact opnemen

Wil jij ook gebruik maken van deze mooie beplating? Dan kun je op de website meer informatie vinden over de soorten beplating, je kan ook telefonisch contact opnemen om antwoord op je vragen te kijken.

opbergboxen opbergboxen

Drie tips om een ongeorganiseerd en overvol huis te voorkomen

Huis & Tuin

Huurwoning via Orange Wonen Verhuurmakelaars

Actueel

Naambordjes voordeur

Huis & Tuin

Advertisement