Connect with us

Hobby

Tip: Verstuur de mooiste uitnodigingskaarten

Tip: Verstuur de mooiste uitnodigingskaarten
In een tijd waarin alles per email, Facebook of Whats App wordt gecommuniceerd is een echte kaart, eentje die je kunt aanraken en neerzetten, iets bijzonders geworden. Als je een feestje geeft, voor je verjaardag of zomaar, om de zomer te vieren bijvoorbeeld, dan is het leuk om echte uitnodigingskaarten te sturen.

Ook digitaal

Om zeker te weten dat iedereen de uitnodiging op tijd krijgt en ook bekijkt is het slim om niet alleen de echte uitnodigingskaarten te sturen maar deze ook per email te verzenden. Zo maak je de kans dat je uitnodiging gemist wordt zo klein mogelijk.

Eigen ontwerp

Als je dan toch tijd en aandacht besteed aan het sturen van echte kaarten voor je feest, denk dan ook even na over het ontwerp. Wat is er leuker dan een opvallende en persoonlijke kaart, die niet zomaar in de winkel te krijgen is? Als je een ontwerp maakt dat speciaal is toegesneden op de gelegenheid of dat iets te maken heeft met jezelf en het feest dan is dat extra leuk voor de ontvanger. Die ziet dan dat je er echt werk van maakt.

Weinig tijd?

Nu hoef je tegenwoordig natuurlijk allang niet meer avonden lang te knippen en te plakken. Het digitale gemak dient de mens immers. Ga naar een website als www.kaarten.nl en maak in een handomdraai de leukste uitnodigingskaarten naar eigen ontwerp.

Inspiratie

Ook als je niet meteen veel inspiratie hebt voor een ontwerp kun je op kaarten.nl rondkijken en ideeën opdoen. Er is niets mis mee om een bestaand ontwerp als basis te nemen en dit aan te vullen met je eigen foto’s, teksten enz. Zo maak je toch een persoonlijke kaart maar wel met een goede ondergrond. Natuurlijk kun je ook helemaal zelf je kaart ontwerpen. Maak hem zo simpel of ingewikkeld als je zelf wilt.

Ideetjes

Vier je een jubileum of een verjaardag? Dan is het leuk om een oude foto voorop de kaart te zetten met een vraagteken of een vraag die gaat over de betreffende persoon of personen. Op de achterkant zet je dan het antwoord met daarbij de uitnodiging zelf en alle informatie. Een foto van hoe iemand er als kind uitzag is altijd grappig, evenals een trouwfoto in een outfit van jaren geleden.
Ook kun je werken met een collage van meerdere foto’s of met een gescande tekening die jijzelf hebt gemaakt of één van je kinderen, als je die hebt. Maak er in elk geval iets persoonlijks van, iets wat alleen op dit specifieke feest slaat.

Verzenden

Enveloppen vullen, adresseren en postzegels plakken kost veel tijd en moeite. Maar als je via kaarten.nl je uitnodigingen verstuurt wordt dit allemaal voor je geregeld. Met een druk op de knop stuur je je uitnodigingen in één keer naar alle ingevoerde adressen en heb je er geen omkijken meer naar. Zo kun jij al je tijd besteden aan het leuke werk: Het verzinnen van een leuk ontwerp, een grappige tekst en een mooie foto.
 

Advertisement