Connect with us

Hobby

Eten delen in restaurant Gouda

Hou jij van lekker uit eten gaan? Gewoon heerlijk eten en de mooie momenten delen met anderen? Dan moet je echt eens uit eten gaan bij dit restaurant Gouda. In de omgeving van Gouda is er een restaurant wat een geweldig concept heeft: shared dining! Bij HAPPZ in Reeuwijk is het motto: proef, deel en geniet. Klinkt dat niet geweldig? Wat het concept inhoudt, lees je hieronder.
 

Happz concept

Bij Happz is het de bedoeling dat iedereen aan tafel zijn eten deelt. Delen maakt meer, luidt de uitspraak, en daar hebben ze bij Happz een leuke draai aan gegeven. Bij alle gerechten die zij serveren kan je er voor kiezen om deze te delen. Zo krijgt niet iedereen zijn eigen bord, maar staan er schalen in het midden van de tafel waar iedereen van eet. Zo kan je dus met elkaar proeven en beoordelen wat je van het eten vindt. Super gezellig, want dan brengt de maaltijd direct een conversatie op gang.
 

Duurzaam

Naast dat het concept van shared dining in dit restaurant Gouda super leuk en gezellig is, heeft het ook een duurzaam karakter. Bij Happz mag je namelijk meerdere rondes bestellen. Elke ronde kan je op die manier eerst helemaal opeten, voordat de volgende ronde wordt geserveerd. Hierdoor weet Happz dus te creëren dat er super weinig voedsel wordt verspild. Je kent het vast wel: je hebt driekwart van je bord leeg gegeten, maar er blijft altijd wel wat liggen. Met de deel-gerechtjes van Happz is dat voorgoed verledentijd.
 

Restaurant Gouda

Op tien minuten afstand van Gouda kan je heerlijk dineren in de polder. Reeuwijk is gelegen aan de plassen en centraal in het Groene Hart, wat ook nog direct langs de A12 ligt. Bereikbaarheid is een absoluut pluspunt voor dit restaurant Gouda. Heb jij ook al trek? Reserveer dan direct!

Advertisement