Connect with us

Hobby

Partyboot Rotterdam – Een feestje op het water

partyboot

Vind je het heerlijk om op het water te zijn? Heb je zelf een boot of ga je graag naar het strand? Dan is het een idee om jouw event op het water te organiseren! Partyboot Rotterdam biedt vele schepen aan om het feest tot een succes te maken.
In het schepenaanbod van Partyboot Rotterdam is erg breed. De volgende feesten komen veel voor:

  • Personeelsfeesten
  • Verjaardagsfeesten
  • Jubileums
  • Huwelijksfeesten
  • Beurzen
  • Riviercruises

Partyboot Rotterdam

Het assortiment van Partyboot Rotterdam bestaat uit 27 boten. Welke boot bij jouw evenement past is afhankelijk van de bezoekersaantallen en het soort feest. Ontdek een greep uit het assortiment:

James Cook

De James Cook is een modern partyschip dat ruimte biedt voor 100 tot 400 personen. De boot is vernoemd naar ontdekkingsreiziger James Cook. Het schip beschikt over twee grote salons, die met elkaar verbonden zijn door de vide. Dit maakt de boot uitermate geschikt voor shows en presentaties.

Thales

De Thales is ideaal wanneer je een event organiseert met een selecte groep. Het schip straalt luxe uit en heeft een catering van uitzonderlijk hoog niveau. De boot biedt ruimte voor maximaal 25 personen. De Thales is voor zowel familietochten als zakelijk ontvangsten geschikt. De minimale vaarduur is 3 uur tegen €1.150,-.

Ameland

Partyboot Ameland komt aan haar naam doordat zij eerst als veerboot tussen de Waddeneilanden werd gebruikt. Het schip biedt met haar drie salons ruimte aan 150 tot 750 personen, afhankelijk van het type event. Er is een grote dansvloer waar iedereen heerlijk op los kan gaan. Het zonnedek zorgt ervoor dat je gasten lekker in het zonnetje kunnen zitten, tijdens de rondvaart. De boot is voor minimaal 4 uur te huren tegen €2.950,-.
Wil je meer informatie over een bepaald partyschip? Partyboot Rotterdam adviseert je graag en helpt je om jouw feest een succes te maken. Voor vragen neem contact op.

Wilt u een loterij organiseren, lees dan ook dit artikel over loten drukken.

Advertisement