Connect with us

Actueel

Loten drukken

Bij vele dorpsfeesten en verenigingen worden loten gebruikt. Bij dorpsfeesten kan de opbrengst naar een goed doel gaan of naar een vereniging. Bij bijvoorbeeld een voetbalclub kan het gaan om een clubactie. Wanneer u zelf loten nodig heeft voor een evenement of actie kunt u kiezen voor diverse bedrijven. Het zelf maken van de loten is daarnaast een optie, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. U heeft kennis nodig van diverse ontwerpprogramma’s en om een goed resultaat te krijgen is grafische kennis dus vereist.
We raden u aan om de loten te laten maken door een professioneel bedrijf, zodat ze niet te vervalsen zijn en ze een eigentijds ontwerp hebben. Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf het definitieve ontwerp. U kunt immers aangeven wat u mooi vindt en pas wanneer u tevreden bent zullen de loten worden afgedrukt. U kunt naast het laten ontwerpen van een lot uw loten vaak direct ook laten drukken bij het betreffende bedrijf.

Loten drukken

Er zijn diverse bedrijven actief die loten voor u kunnen drukken. Een van de bedrijven die er bovenuit steekt is Kopieerwerk.nl. Kopieerwerk.nl kan voor u de loten met boekjes drukken tegen een scherpe prijs. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van de gewenste tekst(en) en plaatjes. Voorts kunt u voor de loterij een begin- en eindnummer aangeven. Kopieerwerk.nl zorgt er vervolgens voor dat het lotnummer op het afscheurstrookje staat en dat daarnaast de bon afscheurbaar is. De boekjes worden per 25 of 50 loten gemaakt.

Wat kosten loten bij Kopieerwerk.nl?

Het voordeel van Kopieerwerk.nl is dat u in zee gaat met een bedrijf dat kwaliteit levert en daarnaast scherpe tarieven heeft. Voor circa 1000 loten betaalt u ongeveer 20 euro. Indien u meer wensen heeft, dan kunt u dit kenbaar maken. In dat geval kan de prijs iets hoger worden, maar u kunt er zeker van zijn dat Kopieerwerk.nl puik werk levert.
Op Kopieerwerk.nl kunt u een bestelling plaatsen. Voor eventuele vragen is er de mogelijkheid om per mail contact op te nemen.

Loten drukken bij Kopieerwerk.nl

Loten in diverse formaten

Advertisement