Connect with us

Hobby

Openluchtmuseum Arnhem

Er zijn verschillende manieren om het openluchtmuseum in Arnhem te bereiken. Een van de manieren is met de trein en met de bus. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om het openluchtmuseum met de auto te bereiken.
Wat is er te zien in het openluchtmuseum van Arnhem?
Er zijn verschillende activiteiten in het openlucht museum van Arnhem. Zo is er de mogelijkheid om boog te schieten en kan je ook zelfs verschillende soorten bier proeven. Hiernaast zijn er nog tal van andere activiteiten waaraan deelgenomen kan worden. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen op een van de speeltoestellen en hiernaast zijn er natuurlijk nog vele andere activiteiten voor kinderen.
Wanneer is het openluchtmuseum van Arnhem geopend?
Het openluchtmuseum Arnhem is van 13 januari tot en met 31 maart alleen geopend als wandelpark. De tentoonstellingen, museum gebouwen en horeca gelegenheden zijn in deze periode gesloten. Vanaf 1 april begint het zomerseizoen weer en zijn alle horeca gelegenheden en tentoonstellingen weer zichtbaar.
Prijzen
Er zijn verschillende prijzen afhankelijk van het seizoen. In de zomer kost een kaartje voor een volwassene (vanaf 13 jaar) bijvoorbeeld € 15,70. Dit terwijl een kaartje voor een volwassene in het tussenseizoen winter-zomer slechts € 4,50 kost. Wat de precieze prijs is van de kaartjes hangt zowel af van de leeftijd als van het seizoen. Ook hangt de prijs af van bijvoorbeeld een cultuurkaart of andere kortingskaarten.
 Bereikbaarheid via openbaar vervoer
Openlucht museum Arnhem met de trein is een goede optie. Het museum is namelijk erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station kan je met buslijn 3 of 8 het openluchtmuseum bereikt worden. Vanaf de halte Julius Rontgenweg (buslijn 8) of halte Peter van Anrooylaan(buslijn 3) is het nog enkele minuten lopen naar het openluchtmuseum. Het station is natuurlijk erg goed te bereiken per trein. Vanuit heel Nederland is het mogelijk om hier naar toe te reizen.

Korting met het openbaar vervoer

Vakantie & Toerisme

Advertisement