Connect with us

Hobby

Houten kralen voor een stoere look!

Houten kralen voor stoere meiden. Een kraal van hout is veelal zonder glans. Een stoere look is dan ook heel makkelijk te creëren. We zien nu de zwart wit kleuren veel in de mode, ook de donker rode tinten komen terug. Wat past er nou beter bij het dragen van een winter trui dan een prachtige grove houten ketting of armband?

Armbandjes van licht gewicht.

Houten kralen wegen in de regel bijna niets, wat natuurlijk super prettig is. Je kunt robuuste sieraden ontwerpen door gebruik te maken van de verschillende maten kralen. We zien dat de kralen vaak in 8 ,12 16 en 20mm te bestellen zijn. De kleuren zijn vaak volgens de laatste mode kleuren. Wij adviseren om de kralen te rijgen aan een waxkoord of elastiek.

Trendy en helemaal van nu!

Hout is echt niet saai! Je ziet nu vaak hele aanwezige sieraden in de winkels. Deze look is gemakkelijk te creëren met de houten kralen. Maak het sieraad eigen door je favorieten kleur te gebruiken. Leuk om te geven zijn de houten kralen met prachtige handschildering. Hiermee maak je in een handomdraai en persoonlijk geschenk! Heel veel plezier met het ontwerpen van jouw persoonlijke sieraad!

Advertisement