Connect with us

Hobby

Op zoek naar een DJ voor op jullie bruiloft?

Wat gaaf, jullie gaan trouwen! Om jullie avond compleet te maken zijn wij er! Wij bieden verschillende shows aan welke uw avond compleet kunnen maken, elk met een exclusieve en net afgewerkte uitstraling. Naast het aanbod van bruiloft DJ shows bieden wij ook verschillende extra’s aan, denk hierbij aan onder andere: uplighting, sterrendoek, videogastenboek en nog veel meer
Live muziek
Naast de verschillende DJ Shows die wij aanbieden, bieden wij u ook de mogelijkheid om een DJ te combineren met een saxofonist, violist of pianist. Op deze manier combineert u een spectaculaire DJ act met live muziek, dit zorgt voor een geweldige sfeer!
Persoonlijkheid
Bij 17 Sounds streven wij persoonlijkheid, innovativiteit en betrouwbaarheid na. De drive-in shows zijn allemaal voorzien van de beste apparatuur! Tevens werken wij altijd met een back-up DJ, mocht er onverhoopt iets gebeuren op de dag van uw bruiloft waardoor onze DJ verhindert is dan zorgen wij altijd tijdig voor een goede, professionele vervanger. Onze Exclusieve Show is hét voorbeeld van het persoonlijk maken van een DJ Show. Bij deze show kunt u gebruik maken van het ingebouwde 52′ LED scherm. Op dit scherm kunt u bijvoorbeeld uw avondgasten verassen met foto’s welke ’s middags tijdens de fotoshoot geschoten zijn!
Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Foto´s zeggen meer dan duizend woorden wordt weleens gezegd. Echter is iets live ervaren en op deze manier de sfeer echt proeven de beste manier om te begrijpen waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Dit is de reden dat wij op verschillende avonden in de maand een demo show neerzetten. Op deze avond kunt u vrijblijvend op bezoek komen en onder het genot van een kop koffie in gesprek gaan met een van onze DJ´s. Zij kunnen u alles vertellen over de shows, de mogelijkheden en bijvoorbeeld de openingsdans! Door de ervaring welke wij opgedaan hebben door de jaren heen, begrijpen de DJ´s uw wensen en kunnen wij onze shows nog beter aanpassen op jullie persoonlijkheid!

Advertisement