Connect with us

Hobby

Glasparels

De herfst is in aantocht, daarbij horen de trends voor het najaar. Wat kunnen we verwachten met de najaar trends?  De diepe warme kleuren zijn helemaal in en het gebruik van verschillende materialen. Denk hierbij aan diep rood, bordeaux en donkerpaars. Ook zien we het bruin en oranje erg terug in het najaar. Hieronder wat tips.
Glasparels sieraad vertalen naar de herfstkleuren
Hoe combineer je deze kleuren nu in een prachtig sieraad? Er zijn verschillende soorten glasparels. Denk hierbij aan parels die meerdere verfbaden hebben gehad. Hierdoor is hun kleur dieper en zijn ze kwalitatief ietsje beter. Er zijn verschillende maten parels beschikbaar maar ook parels in een bepaalde vorm, zoals een glasparel ster. Hiermee kun je leuke combinaties maken.
Glasparels ouderwets?
Glasparels zijn absoluut niet ouderwets. Wanneer je de glasparels met spikkels combineert met effen glasparels krijg je een heel speels effect. Wanneer je kiest voor de herfsttinten is dit meteen de ideale aanvulling op je outfit. Uitgekeken op je eigen ontworpen sieraad? Haal de glasparels eraf en maak hier een nieuwe combinatie van. Zonder veel inspanning en zonder een kapitaal uit te geven een compleet nieuwe look.  Heerlijk creatief bezig zijn en eindeloos combineren, wie wil dat nou niet?

4 hobby’s waar je aan kunt verdienen

Financieel

Advertisement