Connect with us

Hobby

Je hebt haar telefoonnummer, en nu?

Je hebt haar telefoonnummer, en nu?

Gefeliciteerd, je hebt een sexy, leuke vrouw op straat ontmoet. Je hebt haar aangesproken en het is je gelukt om haar telefoonnummer te krijgen. Je appt al jouw vrienden en vertelt hen met trots wat er is gebeurd. Zij feliciteren jou met jouw succes en sommigen van hen willen een foto zien. Maar jij vraagt je nu af wat je hierna moet doen. Hoe zorg je ervoor dat jij haar binnen sleept?

Met een telefoonnummer alleen heb je nog niets bereikt.

Ondanks wat veel mannen denken, heb je met een telefoonnummer nog niks bereikt. Zij kan zich in de tussentijd altijd gaan bedenken dat het misschien niet zo’n goed idee was om haar nummer aan jou te geven. Sterker nog, wanneer zij haar vriendinnen vertelt wat zij vandaag heeft meegemaakt dan bestaat ook de kans dat haar vriendinnen haar gaan beïnvloeden en tegen haar zeggen dat jij waarschijnlijk een player bent die dit bij iedere vrouw doet die jij ontmoet.

Je bent nu een player. Wat doe je hiermee?

Oké haar vriendinnen hebben je nu bestempeld als een player, iemand die waarschijnlijk iedere vrouw die hij tegenkomt om haar nummer vraagt. Dit is op zich natuurlijk helemaal niet erg, want vrouwen zijn meer geïnteresseerd in mannen die de vrouwen voor het kiezen hebben dan mannen die zelden een vrouw kunnen versieren. Maar je moet er nu wel voor zorgen dat haar vriendinnen niet zoveel op haar in gaan praten dat ze haar interesse in jou verliest. Dus het is aan jou om contact met haar op te gaan nemen. Ga je haar nu appen of ga je haar bellen?

Dit is mijn advies.

Mijn advies aan jou is om haar te appen. Tegenwoordig appt iedereen en appen is eigenlijk het nieuwe daten. Wanneer jij haar telefoonnummer weet te bemachtigen dan moet jij er direct voor zorgen dat zij de juiste keuze heeft gemaakt door haar telefoonnummer aan jou te geven. Dit kun je doen door dezelfde dag nog een app aan haar te sturen, waarin jij een stukje tekst zet over iets waar jullie over hebben gesproken. Misschien hebben jullie gesproken over welk restaurant het beste eten heeft in de stad, of misschien hebben jullie het gehad over de wat voor cadeau jij het beste kan kopen voor jouw zus. De truc is dat jij haar weer meeneemt naar het moment dat jullie met elkaar aan het praten waren. Hiermee bereik jij dat zij weer hetzelfde gevoel zal ervaren, als dat ze had toen jullie elkaar hebben ontmoet en jullie zo gezellig met elkaar in gesprek waren.
Wanneer jij ervoor zorgt dat zij dit gevoel blijft behouden, dan zal zij graag met jou af willen spreken, ondanks wat haar vriendinnen tegen haar zeggen.
Voor meer nuttige datingtips ga je naar single man zoekt vrouw.

Kledingtip voor jouw bovenlichaam.

Mode

Advertisement