Connect with us

Hobby

Dolcis

Dolcis is een bekende trendy schoenenwinkel. Hier kun je vaak leuke schoenen kopen voor een leuk prijsje, waardoor het iedere keer weer een feest is om schoenen te kopen. Ze vernieuwen regelmatig het assortiment, waardoor je bij ieder bezoek weer andere schoenen kunt aantreffen. Dolcis is niet alleen in steden te vinden, maar ook via het internet waar zij af en toe aan leuke acties doen. Zo bieden zij regelmatig leuke kortingen aan.
Enkele kortingscodes die je bij Dolcis kunt gebruiken, kun je vinden op de website actiecode.nl. Bij deze site krijg je een kortingscode die je moet kopiëren. Vervolgens ga je naar de site van Dolcis, waar je het artikel in je winkeltas stopt om vervolgens te gaan afrekenen. Bij het afrekenen zie je een hokje waar je je Dolcis kortingscode kunt invullen. Zodra je de kortingscode hebt ingevuld, krijg je meteen te zien hoeveel korting je krijgt en wat het artikel uiteindelijk zal gaan kosten.
Dolcis maakt regelmatig via de site actiecode.nl kortingscodes bekend. Bijna iedere maand is er wel een interessante kortingscode te vinden. Het is dus aan te raden om deze site goed in de gaten te blijven houden. Door middel van deze site kun je ook andere aanbiedingen vinden die Dolcis bekend heeft gemaakt.
Op de site van Dolcis zelf zijn helaas geen kortingscodes te vinden, waardoor je toch regelmatig andere sites zult moeten raaplegen. Wel kun je op de site de uitverkoop terug vinden. De uitverkoop is ook interessant als je leuke koopjes wilt scoren. Helaas gelden er geen kortingscodes op de artikelen die in de uitverkoop zijn.

Advertisement