Connect with us

Hobby

Gratis verzendkosten Bol.com

Verzendkosten bij Bol.com zijn niet per definitie gratis. Soms wordt dat wel gezegd, maar als het om de verzenkosten gaat zul je nog altijd een x-bedrag moeten betalen. Meestal liggen de verzendkosten rond de 5 euro wanneer je iets wilt kopen bij Bol.com.
Hoe kun je gratis verzendkosten krijgen bij Bol.com
Het is mogelijk om je producten gratis te laten verzenden door Bol.com. Je zult dan een product moeten vinden dat meer kost dan 20 euro. Als je dus de keus hebt tussen een product van 18 euro of een dezelfde soort product van 21 euro, dan is het aan te raden om het duurdere product te kiezen. Dat klinkt wellicht vreemd en gek, maar toch ben je dan voordeliger uit. Je bespaart dan geen duizelingwekkende bedragen, maar je kunt dan toch 2 euro besparen. Als je dan ook nog een couponcode hebt kun je nog goedkoper uit zijn.
Mocht je op de 18 euro zitten en geen duurder product kunnen vinden, dan  is het aan te raden om verder te zoeken op de site van Bol.com en te kijken naar wat kleinere producten voor een lage prijs. Soms kun je boeken aanschaffen van een paar euro of misschien heb je wel een nieuwe computermuis nodig voor een laag bedrag. Zo kom je boven de 20 euro en kun je je producten dus gratis laten verzenden. Al met al kun je dus nog best wat geld besparen als je creatief gaat winkelen bij Bol.com.
Gratis verzendkosten Bol.com
Als je gratis verzendkosten bij Bol.com wilt scoren en meer informatie wilt over hoe je aan deze gratis verzendkosten kunt komen, ga dan naar deze pagina: 2013couponcode.nl/gratis-verzendkosten-bol. Op deze pagina staat perfect uitgelegd hoe je precies zo goedkoop mogelijk kunt gaan shoppen de grootste en bekendste webshop van Nederland en België.

Advertisement