Connect with us

Hobby

Proefrit Mazda 6 Skylease

De Mazda 6 Skylease is een generatie auto’s die z’n voorganger(s) overtreft. De nieuwe generatie heeft een scherpe belijning en is volledig uitgerust met SKYACTIV technologie van Mazda. Deze technologie zorgt ervoor dat de CO2 uitstoot wordt geminimaliseerd. De auto’s zijn verder lichter en krachtiger uitgevoerd, dit zorgt in combinatie met de verbeterde aerodynamica van de auto voor minder weerstand en minder brandstofverbruik.
Om de auto een extra krachtige look te geven is er gebruik gemaakt van het KODO ontwerp. Dit ontwerp verwerkt elementen uit de natuur in het design van de auto. Dit zorgt voor een vergroting van de aantrekkingskracht. Ook het interieur van de Mazda 6 is dusdanig vormgegeven dat het exclusiviteit uitstraalt.
Al met al is deze generatie van de Mazda 6 dus vernieuwend en krachtig. Het biedt naast de SKYACTIV technologie en het KODO ontwerp allerlei opties. Denk bijvoorbeeld aan adaptieve Xenon verlichting, rear vehicle monitoring (waarmee u veilig van rijstrook kunt wisselen), automatisch inschakelen van waarschuwingslichting bij remmen zodat remmen nog veiliger wordt  en Mazda i-stop voor slimmer starten en stoppen.
De auto is daarmee een van de meest geavanceerde in zijn klasse en biedt een bestuurder veiligheid, maar ook een gedegen auto om langeafstandsritten mee te maken. Door de verstelbare stoelen kan er in de auto extra ruimte worden gecreëerd en is er veel opbergruimte beschikbaar in de auto. Het is een aanrader een proefrit in de Mazda 6 Skylease te maken.

Advertisement