Connect with us

Hobby

Allround bruiloft DJ

Zijn jullie nog op zoek naar een bruiloft DJ? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een allround DJ’s met persoonlijke werkwijze in combinatie met exclusieve shows. De avond verloopt helemaal zoals jullie dat willen.

Gratis kennismakingsgesprek

Al onze bruiloft DJ shows beginnen met een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij de wensen van jullie als bruidspaar door, onder andere de muziekwensen. Vervolgens delen wij onze eerdere ervaringen met jullie en bespreken we de mogelijkheden omtrent de ‘opstelling’. Denk bij de opstelling aan de plaats van de DJ in de zaal en de uitstraling van de DJ show (DJ meubel etc.). Het betreft een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek waar geen kosten aan verbonden zijn!

Persoonlijke werkwijze

De notulen van het kennismakingsgesprek komen online te staan en kunnen jullie aanpassen wanneer jullie willen. Tijdens het gesprek spreken jullie al met de DJ die op jullie bruiloft draait en de DJ zal dan ook op de hoogte blijven van jullie aanpassingen. Kort lijnen qua contact, daar houden we van!

Betrouwbaarheid

Sinds 2013 zijn wij drager van het keurmerk trouwen. Het keurmerk trouwen staat voor innovativiteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid betekent in ons geval dat wij altijd een back-up DJ klaar hebben staan samen met back-up apparatuur. Zo hoeven jullie niet te vrezen voor een zieke DJ, er staat altijd iemand voor jullie klaar!

Exclusieve DJ shows

Al onze ‘witte’ exclusieve DJ shows hebben een unieke uitstraling. Wij bieden meerdere shows aan, zodat jullie de show kunnen kiezen die perfect past bij jullie wensen. Zo hebben we een DJ meubel met ingebouwd led-scherm om de trouwfoto’s al tijdens het avondfeest te laten zien. Zo krijgen jullie helemaal jullie persoonlijke shows!
Nieuwsgierig geworden en snel meer lezen? Bekijk onze website of bekijk ons trouwblog voor meer trouwtips!

Is je fotograaf trouw aan je wensen?

Actueel

Advertisement