Connect with us

Hobby

Jongens (en meiden)droom: Een rockster worden!

Altijd al gedroomd van het worden van een echte rockster? Of het nou op de gitaar is, achter de drums, zanger of zelfs piano, bij Rockademy kan iedereen, jong en oud terecht.

Rockademy Leiden

Rockademy is gevestigd in Leiden en biedt praktijkgerichte lesmethodes voor beginners en gevorderden. Door het brede aanbod in lessen is er voor iedereen wel wat. Zo biedt de muziekschool in Leiden privélessen zonder een verplichte abonnementsvorm. Heb je nog geen idee welk instrument jou leuk lijkt om te spelen? Probeer dan de Rock Pass. Hiermee kun je alles vrijblijvend proberen en kijken waar jouw talenten liggen.
Het is mogelijk om in groepsverband te spelen, maar privélessen zijn ook mogelijk. Rockademy kan ook jouw kant op komen, bijvoorbeeld bij BSO’s, scholen en bedrijven. Kinderen met een beperking of gehandicapten worden ook zeker niet buitengesloten. Rockademy biedt voor hen unieke workshops die op maat voor ze gemaakt zijn.

Unieke actie

Rockademy heeft een bijzondere actie. Heb jij hét instrument gevonden waar jij je goed bij voelt en waar je zeker van bent dat je een echte rockster wordt? Dan biedt de unieke actie een gratis instrument waarmee je thuis kunt spelen.

Word een echte DJ

Naast ’traditionele’ instrumenten is het ook mogelijk om een echte DJ te worden. Met behulp van de DJ-les word jij een echte Hardwell of Afrojack. Maak de vetste beats en geef je eigen draai aan de nummers die jij tof vindt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de apparatuur want Rockademy heeft deze apparatuur voor jou beschikbaar. Je leert eerst de basis van het draaien en gaat van uit daar verder uit werken. Wil je liever je eigen muziek produceren? Dan is dit ook mogelijk!
Meer informatie over hoe je een rockster wordt op het gebied van gitaar, drums, piano, zang of DJ vind je op de website van Rockademy.

Advertisement