Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Zorgverzekeraar Salland denkt met u mee

U droomt natuurlijk van een gezond leven. Maar in de praktijk is dat helaas lang niet altijd het geval. Een gebroken been, pijnlijke rug of zelfs een vorm van kanker: het kan iedereen overkomen. En dan is het wel zo prettig dat uw zorgverzekeraar met u meedenkt.
Goed geïnformeerd met de zorgdossiers
Van uw verzekeraar verwacht u dat de belangrijkste zorgkosten vergoed worden. Salland Zorgverzekeringen doet echter meer dan dat. Wij zorgen er namelijk ook voor dat u goed geïnformeerd bent over zaken als darmkanker en borstkanker. Zo hebben wij in onze zorgdossiers bijvoorbeeld de symptomen van borstkanker voor u op een rij gezet. Als u hierover goed geïnformeerd bent, kunt u immers beter bepalen of u medische hulp nodig heeft. De kosten voor de behandeling van borst- of darmkanker vallen bij Salland Zorgverzekeringen onder de basisverzekering. Dat is toch alweer een hele zorg minder.
Helder overzicht vergoedingen
Op onze website ziet u in één oogopslag hoe de vergoeding van de zorgverzekering er dit jaar uitziet. Hierbij gaat het zowel om de basisverzekering als om de aanvullende verzekeringen. Want een behandeling die niet onder de basisverzekering valt, wordt wellicht wel vergoed door uw aanvullende Start, Extra, Plus of Top verzekering. Denk bijvoorbeeld aan brillen en lenzen en alternatieve geneesmiddelen. De vergoeding hangt af van de gekozen aanvullende verzekering.
Maar Salland Zorgverzekeringen biedt meer dan een goede zorgverzekering met ruime vergoedingen. U kunt ook rekenen op vele extra’s, zoals leuke wandel-of fietsroutes. Wat dacht u van korting op een yoga workshop?
Salland Zorgverzekeringen: een verzekeraar met passie voor zorg
Bij Salland Zorgverzekeringen staat de kwaliteit van de medische zorg bovenaan. Wij zijn niet voor niets een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Wilt u graag meer weten over onze zorgverzekeringen? Kijk dan op www.salland.nl of bel ons op (0570) 68 74 84.

Advertisement