Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Zachte lenzen voor iedereen

Heb jij slechte ogen maar wil je geen bril dragen, omdat een bril je uiterlijk veranderd? Kies dan voor zachte lenzen, want met het dragen van zachte lenzen kun je alles weer scherp en duidelijk zien, zonder dat het iets aan je uiterlijk veranderd.
Welke soorten zachte lenzen zijn er?
Je kunt zachte lenzen in drie populaire hoofdgroepen verdelen, namelijk: daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Vroeger werd er nog veel voor half jaar of jaar lenzen gekozen, maar dit is verouderd type lens en niet meer van deze tijd.
De meest gedragen zachte lenzen van dit moment zijn wel de maandlenzen, deze maandlenzen worden vaak in six-packs verkocht. Koopt men voor elk oog een doosje maandlenzen dan kan men dus een halfjaar scherp zien.
Weeklenzen worden ook steeds populairder dankzij het fijne draagcomfort en de hoge zuurstof doorlaatbaarheid van deze lenzen.
Daglenzen worden vaak verkocht in een verpakking van dertig of negentig stuks. Daglenzen zijn ideaal en gemakkelijk in het gebruik. Geen gedoe meer met het intensief schoonmaken van je lenzen of het gebruik van lenzenvloeistof, want je pakt gewoon elke dag een nieuw setje daglenzen.
Zachte lenzen zijn er dus voor iedereen of je nu een correctie voor veraf of dichtbij hebt, het is te corrigeren met zachte lenzen.

Inbrengen en uitnemen van contactlenzen

Gezondheid & Welzijn

Waarom kiest iedereen voor daglenzen?

Gezondheid & Welzijn

Advertisement