Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Woning leegmaken

Het volledig leegruimen van een woning kost veel tijd en energie. Alle losse spullen moeten worden ingepakt in dozen en dan zijn er nog de zware meubelen die naar buiten gesjouwd moeten worden. Dit is al lastig als u zelf gaat verhuizen, maar het wordt extra zwaar als het gaat om het leegruimen van een overleden familielid. In dit geval weet u niet wat u aan moet met alle spullen en daarbij is het een situatie waarbij veel emoties komen kijken. Het is dan logisch dat u erover denkt om hulp in te schakelen bij het leegruimen van het huis. Hiervoor kunt u terecht bij Inboedel Opruimen.com.
Bezemschoon en verkoopklaar
Inboedel Opruimen.com is de specialist als het gaat om het afvoeren huisraad uit woningen. Daarbij kunnen we ervoor zorgen dat een huis volledig klaar wordt gemaakt voor de verkoop. Ook zorgen we desgewenst voor een bezemschone oplevering. We verrichten geen half werk en zullen zorgen dat tapijt, gordijnrails en verlichting worden verwijderd. Daarnaast worden de nodige reparaties uitgevoerd, zoals het dichten van gaatjes in muren of plafonds.
Binnen zeven dagen
Het professionele team van Inboedel Opruimen.com gaat discreet en snel te werk. Of het nu gaat om een appartement leegruimen, een woning in een zorginstelling, of een eengezinswoning. Wij kunnen er in elke situatie voor zorgen dat een woning binnen zeven dagen helemaal leeggeruimd is. Het huis is dan klaar om verkocht of verhuurd te worden. Nabestaanden hoeven op die manier niet bang te zijn dat zij de huur nog een maand door moeten betalen.
Contact opnemen
Als u Inboedel Opruimen.com wilt inschakelen om u het werk uit handen te nemen, dan kunt u ons zeven dagen per week bereiken. Ook kunt u ervoor kiezen om ons contactformulier in te vullen, zodat wij contact met u op kunnen nemen. Wij komen graag langs om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Advertisement