Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Thee bar: ook voor de kids!

Bij het grootste gedeelte van de schoolgaande kinderen zit er standaard één product in de rugtas: het pakje frisdrank. Van Wicky tot Capri-sun, allemaal lekkere drankjes voor kinderen, maar o zo ongezond. Veel scholen zijn al een charmeoffensief begonnen om deze plakkerige suikerbommetjes uit de klaslokalen te doen verdwijnen. Zo wordt er veelal gesproken over het gezonde alternatief van kraanwater. Toch is water ook maar water, het heeft geen smaak en kinderen zullen het snel zat worden. We hebben de proef op de som genomen, of kinderen ook thee lekker vinden. Met een hippe thee bar zijn kinderen uitgedaagd om een slokje van deze gezonde variant te drinken. En wat blijkt: ook kinderen vinden thee lekker.
 

Thee bar voor kinderen

Voor kinderen geldt: hoe minder suiker, hoe beter. Kinderen krijgen door middel van broodbeleg en andere tussendoortjes al genoeg suikers binnen. Het is dus niet nodig om ook nog eens ongezonde en suikerrijke frisdranken voor te schotelen. Zowel overgewicht, vermoeidheid als een slecht gebit zijn de gevolgen die dit met zich meebrengt. Het is dus slimmer om je kind thee te laten drinken. Een interactieve thee bar voor kinderen op een school doet al veel goed. Zo zijn er diverse theesmaken die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. Bij een zomers temperatuurtje kan je ook zelf ice tea maken met kinderen.
Afbeeldingsresultaat voor thee bar barista company

Barista company

Ben jij benieuwd of de kinderen op school ook in zijn voor thee? Dan kan de Barista Company langs komen om kinderen kennis te laten maken met de lekkerste thee soorten. Deze mobiele thee bar wordt op het schoolplein geplaatst en alle kinderen kunnen hun eigen thee kiezen. De echte thee sommeliers bereiden de lekkerste thee voor de kinderen op school. Bij warm weer serveren ze verse en zelfgemaakte ice tea vanuit deze thee bar. Meer informatie over de mogelijkheden voor een thee bar bij jou op school? Neem vrijblijvend contact op met de Barista Company!

Advertisement