Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Online sexdrogist

Een sexdrogisterij is van alle markten thuis om u zo goed en hygiënisch mogelijk te laten genieten van sex. Niet alleen voor hygiënische producten kunt u een erotische drogisterij bezoeken, maar ook voor erectie pillen, anale en vaginale douches, penis vergroot producten, condooms en stimulaten bent u bij een sex drogist op de juiste plek. Sexshop City is de nummer 1 online sexshop van Nederland. Uiteraard is ons streven om u zo veel mogelijk te laten genieten van de mogelijkheden van sextoys. Alleen mag de veilige en hygiënische kant niet ontbreken. Hierdoor hebben wij besloten om ook een online sexdrogist te openen, om zo onze klanten het maximale aan te bieden.

Wat kunt u vinden in een sexdrogisterij

Condooms mogen niet ontbreken in wat voor drogist dan ook, in onze online sex drogist treft u een uitgebreid assortiment condooms in alle maten, kleuren en smaken. Ook voor de wat oudere man die wilt genieten van sex hebben wij hulpmiddelen, zo hebben wij een ruime keuze aan erectiepillen en andere soort stimulanten. Hiermee kunt u elke vrouw weer aan! Naast stimulanten en condooms bieden wij ook anale en vaginale douches aan. Met deze douches kunt u voor en/of na de sex de boel reinigen. Naast de hygiënische functie, genieten veel mensen ook van het heerlijke gevoel van een anale en/of vaginale douche.

Veilig en discreet shoppen bij de online sex drogist van Nederland.

Sexshop City hecht veel waarde aan discretie. Onze verzendingen worden in een neutraal pakketje verzonden door PostNL. Naast discretie is ook onze leveringstijd ongekend snel. Bestellingen die gedaan worden vóór 21.oo heeft u de volgende werkdag al in huis. Mocht u niet thuis zijn kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen bij één van de ruim 1700 PostNL, afhaal locaties.

Advertisement