Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Online psycholoog

Ben je op zoek naar psychologisch hulp van een online psycholoog? Psychologische hulp wordt steeds belangrijker voor de mens. Tegenwoordig raken steeds meer mensen mentaal ziek wegens stress, angst, paniek, trauma en depressie. We worden continu geprikkeld door zaken zoals:

  • Als tweeverdieners full time werken
  • Het huishouden doen met twee personen
  • Zorgen voor de kinderen
  • Problemen oplossen
  • Voor sommigen komt er nog mantelzorg bij

Je begeeft je op een gegeven moment dat het allemaal te veel en te druk word. Je leidt daaropvolgend dan aan stress en dat is het begin van een burn-out. Door stress ben je prikkelbaar en kun je daarom eerder in paniek raken, last krijgen van angst gevoelens en wordt je depressief.
Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden. Iedereen heeft wel eens een dag waarop die zich niet zo goed voelt. Je bent moe, nergens zin in en zit niet lekker in je vel. Wat er dan gebeurt is dat je dan ook last krijgt van hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn en ben je vatbaar voor kou. Wie zich mentaal niet goed voelt, voelt zich automatisch ook lichamelijk minder goed.
 

Waarom een online psycholoog raadplegen?

Voor veel mensen is het een drempel om een psychologenpraktijk te bezoeken. Dit wordt gezien als taboe. Je bent bang dat iemand je ziet als ‘gek’. Terwijl dat helemaal niet zo is. Als je een gebroken arm hebt ga je ook naar de dokter. Voor mentale klachten is dat niet anders.
Daarom is er nu een oplossing voor diegene die graag op afstand hulp zoekt en anoniem wil blijven. Je kunt nu online hulp vragen bij online psycholoog E-Consulenza. Het werkt vrij eenvoudig. Je kiest het onderwerp waar je hulp bij nodig hebt. Vervolgens maak je een account aan en stel je online jouw vraag, middels een consult. De psychologen achter het platform behandelen jouw vraag en geven online hulp en advies om jouw probleem op te lossen.
De kosten zijn slechts € 29,95 per consult en dat is vele malen minder dan een consult bij een psychologenpraktijk. Boek eenvoudig een snel een consult online!

Advertisement