Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Onderzoek prostaatkanker ondergaan in Duitsland

Al een tijdje heb ik rondgelopen met het gevoel of ik een onderzoek prostaatkanker moest ondergaan. Het begon allemaal toen ik het gevoel kreeg dat ik last kreeg ik van urologische klachten. Het leek mij sowieso verstandig om eens uitgebreid bloedonderzoek te ondergaan om te kijken hoe hoog mijn PSA waarde is. Je kunt de PSA waarde meten door een PSA test te doen.
Klachten voor een onderzoek prostaatkanker
Het is verstandig een onderzoek prostaatkanker te ondergaan bij urologische klachten. Typische symptomen van prostaataandoeningen zijn:

  • Minder krachtige urinestraal
  • Na het plassen het gevoel hebben dat de blaas niet goed leeg is
  • In de nacht meerdere malen moeten plassen
  • Tijdens het plassen een branderig gevoel
  • Even moeten wachten tijdens het plassen
  • Nadruppelen, na het plassen enkele druppels in uw broek
  • Soms moeilijk of helemaal niet de plas kunnen ophouden

Voornamelijk komen de klachten voor bij relatief oudere mannen, meestal het gevolg van een vergroting van de prostaat.
Afspraak maken onderzoek prostaatkanker
Ik heb besloten om toch te kiezen voor het onderzoek prostaatkanker. Zelf heb ik al een tijdje enkele symptomen van een prostaataandoening. Ik heb zelf de klachten dat ik midden in de nacht uit bed om meerdere malen te plassen, ik moet vaak eventjes wachten voordat de plas komt en ik heb soms last van het nadruppelen naar het plassen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om bij Prostate Center Europe het onderzoek te ondergaan. Het onderzoek neemt enkele uren in beslag en na het onderzoek heb je gelijk duidelijkheid.  Prostate Center Europe bevindt zich enkele minuten over de grens in Duitsland.  wordt uigevoerd enkele minuten over de grens in Duitsland. Hier is het prostaatcentrum van Prostate Center Europe gevestigd. Begin volgende week heb ik het onderzoek, ik ben erg benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek prostaatkanker.

Advertisement