Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Kruidenelixer Jan Smit 100% natuurlijk

Jan Smit uit Veendam heeft na veel onderzoek en testen diverse kruidenelixers ontwikkelt waar zowel mens en dier profijt van kunnen hebben. De kruidenelixer Jan Smit zijn voor 100% natuurlijk en kunnen ondersteuning bieden bij het verhogen van de weerstand. Tevens kan de kruidenelixer Jan Smit ondersteunend zijn voor een goede werking van de darmen en luchtwegen.

Kruidenelixer Jan Smit en zijn kruiden

De kruidenelixer Jan Smit bestaat uit 120 diverse soorten kruiden, plantaardige oliën en mineralen. De kruidenelixer Jan Smit kan daarom een goede natuurlijke aanvulling zijn op onze onderhoud en verzorging. In ons lichaam ontstaan kunnen namelijk verschillende tekorten ontstaan door onnatuurlijke en incomplete voeding, door het onvoldoende in beweging zijn, stress en milieu invloeden van buitenaf zoals smog en luchtverontreiniging. Jan Smit heeft met zijn kennis over planten en kruiden een kruidenelixer ontwikkeld die in deze tekorten (kunnen) voorzien.

Kruidenelixer Jan Smit voor dieren

De kruidenelixer Jan Smit is oorspronkelijk ontwikkelt voor de duivensport. In een later stadium kwam Jan Smit erachter dat de kruidenelixer ook gunstige effecten heeft op andere diersoorten. De proefnemingen die Jan Smit verrichte op diverse diersoorten leverde namelijk dezelfde positieve resultaten als bij de duiven. Ook bij deze dieren werden de weerstand en de conditie, al met maar een paar milliliters van de kruidenelixer per dag verhoogd. Eén van die proeven die hij uitvoerde was bij een kippenbedrijf waar de kippen de zeer besmettelijke ziekte E. coli hadden opgelopen. De helft van de kippen kreeg de gebruikelijke medicijnen, de andere helft kreeg het kruidenelixer in het drinkwater. Al na vier dagen bleek dat de sterfte onder de laatste groep veel minder groot was. Niet alleen bedrijven voor pluimvee hebben baat bij het elixer, ook in de bio-industrie is men zeer enthousiast en wordt het elixer met succes toegepast.
Duo kruidenelixer is een 100% natuurlijk product, wordt vervaardigd uit de allerbeste natuurproducten en is nVWA goedgekeurd.

Kruidenelixer Jan Smit voor mensen

Na jaren van onderzoek en het testen van varianten heeft Jan Smit uit Veendam enige tijd geleden ook een kruidenelixer voor de mens op de markt gebracht. Iedere mens wil zich gezond en vitaal voelen. Daarom bevat deze Kruidenelixer een verhoogde dosering van 10 geselecteerde kruiden die ondersteunend zijn voor de mannelijke en vrouwelijke organen en bloedzuiverend. Profiteer van de natuurlijke vitaliserende rijkdommen die deze kruiden u bieden! Een rijke, zuivere bron levenslange toegevoegde waarde.

Advertisement