Iedere dag genieten in uw eigen infraroodsauna!

U wilt heerlijk ontspannen? Met een infraroodsauna van Fonteyn is dat iedere dag mogelijk! Wij leveren de nieuwste infraroodsauna’s van de bekende merken. Onze infraroodsauna’s hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. Met onze 35.000 m2 showroomzijn wij tevens hét adres als het gaat om sauna’s.

Infraroodsauna’s bekijken in onze showroom

Een infraroodsauna staat gelijk aan gezond ontspannen. Dat begint al wanneer u onze showroom in Uddel bezoekt. Hier staan alle soorten infraroodsauna’s voor u uitgestald. Wandel op uw gemak langs alle modellen en laat u adviseren door één van onze infraroodsauna experts. Zo vindt u zeker de sauna die het beste bij uw wensen past.

Allerlei soorten infraroodsauna’s in huis

Bij Fonteyn bieden wij alle bestaande soorten en combinaties infraroodsauna’s die op de markt worden aangeboden. Daarbij bieden wij lange en korte golf infraroodsauna’s en combinaties hiervan met de traditionele sauna. Indien gewenst kunnen wij uw infraroodsauna geheel op maat vervaardigen zodat deze precies in uw woning past.

Een bezoek aan Fonteyn sauna’s heeft zeker ook een praktisch aspect. Een infraroodsauna is immers een goede investering die u nog jarenlang genot zal opleveren. Kies daarom voor een infrarood sauna die past bij uw specifieke wensen. Vanuit onze jarenlange expertise adviseren wij u hier graag over.