Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Gezond afslanken en het resultaat behouden

Tegenwoordig hoor je het steeds vaker; Overgewicht. Een groeiend probleem waar inmiddels 55% van Nederland mee te maken heeft. We weten allemaal dat overgewicht gevaarlijk is en ongezond, maar toch blijven we er maar mee rond lopen. De gedachte om te gaan afslanken geeft veel mensen het gevoel dat het alleen maar een tijdelijk oplossing is en dat het gewicht weer terug komt.
De basis om gezond af te slanken en doelstellingen te bereiken (en behouden) is een gezonde lifestyle. Ik hoor iedereen al denken: “maar ik wil gewoon van mijn leven genieten, een gezonde lifestyle is toch saai?” Een gezonde lifestyle hoeft helemaal niet saai te zijn en het gaat verder dan alleen broccoli en sla eten. Er zijn een aantal basis regels waaraan men zich dient te houden:

  1. Minimaal 2-3 liter water per dag
  2. Bij het avondmaal grootste deel (250 gram) groenten en vlees en klein deel (100 gram) aardappels/rijst
  3. Verdeel de maaltijden gedurende de dag in kleine porties
  4. Minimaliseer producten met veel zout en suiker
  5. Supplementeer vitaminen, mineralen en omega

Dit zijn enkele bruikbare tips om uw lifestyle te verbeteren en het zorgt ervoor dat wanneer er doelstellingen bereikt zijn deze ook worden behouden.
Als u wilt afslanken, strakker wilt worden, vitaler wilt zijn en een gezondere lifestyle ambieert kunt u vrijblijvend een account aanmaken op www.onlineherbashop.nl en dan krijgt u gratis de catalogus toegezonden. De catalogus staat vol informatie zoals: voedingsschema’s om af te slanken en oefeningen die u thuis kunt uitvoeren om het afslanken te bevorderen.

Up Next:

Zandbak

Don't Miss:

Slapeloosheid

Tips om je goede voornemens vol te houden

Sport & Recreatie

Afvallen met de Fitbit(s) Wilt u afvallen? Fitbit kopen !

Gezondheid & Welzijn

Waarom afvallen met Acai bessen

Gezondheid & Welzijn

Advertisement