Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Jouw eerste e-liquid kopen? Wat is belangrijk om te weten

Je wil voor het eerst een e-liquid kopen, echter weet je niet wat belangrijk is om te weten, om zo een juiste keuze te kunnen maken. Wij gaan jou in dit artikel uitleggen waar je op dient te letten als je voor het eerst e-liquid wil gaan kopen.
Waarschijnlijk weet je wel dat het verkrijgbaar is in vele verschillende smaken zoals fruit, snoep, alcohol en uiteraard ook tabak smaken. Het kiezen van de juiste smaak kunnen wij jou niet bij helpen aangezien dit een persoonlijke voorkeur is.
Vindt je een aardbei lekker dan zou je een kunnen bestellen met een aardbeien smaak, of hou je toch liever vast aan een tabak smaak dan bestel je eentje met een tabak smaak. Smaken verschillen tenslotte.

Hoeveel mg nicotine in mijn e-liquid?

Waar wij jou wel bij kunnen helpen en wat ook heel belangrijk is de hoeveelheid nicotine.

Te weinig nicotine

Wanneer je te weinig nicotine in je e-liquid hebt blijf je door dampen om te compenseren. Je gaat dan waarschijnlijk meer dampen dan dat je voorheen gerookt hebt, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit komt omdat je nicotine behoefte niet bevredigd wordt.
Mocht dit het geval zijn dan adviseren wij je een e-liquid te kopen met een stap hoger in het nicotine gehalte dan die wat je nu dampt.

Teveel nicotine

Wanneer je teveel nicotine in hebt zal je dit al snel merken aan een niet prettig gevoel in je keel. Ook kun je hier door duizelig worden, ga dan een stap terug in het nicotine gehalte. Of vul de huidige e-liquid aan met eentje die geen nicotine bevat.
Om je op weg te helpen welk nicotine gehalte het beste zou zijn voor jou hebben we een opsomming voor je samengesteld, let op dit is een richtlijn. Van uit deze richtlijn dien je te gaan zoeken welk nicotine gehalte het beste bij jou past.
Meer informatie over e-liquid en e-sigaretten vindt je in ons blog.

Advertisement