Connect with us

Financieel

Cryptocurrency en de toekomst van digitale valuta

Bitcoin / Cryptocurrency

Inmiddels kennen we de Bitcoin bijna allemaal! Inmiddels zijn er ook al ruim 1400 andere cryptocurrency waar een aantal interessante coins tussen zitten.
Is het een hype of zeepbel zoals u vaak op het nieuws hoort of het de toekomst van digitale betalingen? In dit artikel ga ik daar op in. Wilt u direct meer weten over het handelen in cryptocurrency en uitleg over het starten met cryptocurrency (klik deze link). Op deze website (menu: crypto handleiding) staat alles stap voor stap uitgelegd en worden goede cryptomunten uitgelicht in de nieuws sectie.

Cryptocurrency

Cryptocurrency zijn een vorm van digitaal geld. In het Nederland wordt dit ook wel cryptovaluta, cryptogeld of in het kort crypto genoemd. Het is ontworpen om veilig en –wanneer juist gebruikt- anoniem te zijn. Het is een digitale valuta die samen gaat met het internet. Ik noem het ook wel een revolutionair en vernieuwd monetair systeem. Bitcoin was in 2009 de eerste cryptocurrency en daar is het allemaal mee begonnen. We zijn nu 9 jaar verder en cryptomunten zijn populairder dan ooit!
2018 wordt het jaar van de cryptocurrency, omdat mainstream adoptie steeds dichterbij komt. De laatste maanden komen er ook steeds grotere aantallen nieuwe mensen in de cryptomunten. Daarnaast ook steeds meer grote bedrijven en merken die zich ermee bezig gaan houden. Voor iedere niche komen er al cryptomunten aan. De totale marktwaarde van alle cryptomunten is gegroeid van 120 miljard euro in november 2017 naar bijna 600 miljard medio januari 2018. Prijzen stijgen hard door al dit nieuwe volume en de nieuwe handelaars. Daarom wordt deze markt voor thuisbeleggers ook steeds interessanter.
Cryptocurrency is een geen hype die binnenkort gaat instorten, maar een markt die nog in de kinderschoenen staat en veel verder gaat groeien. Naar mijn mening is dit het meest revolutionaire idee sinds het ontstaan van het internet. Steeds vaker hoor ik mensen zeggen “ik ben te laat” of “ik heb de boot al gemist”. Niets is minder waar, want er gaat nog veel meer komen. De meest eenvoudige strategie is het aankopen van cryptomunten met ideeën waarin u gelooft en deze gewoon een aantal jaar te laten staan.
In het begin kan het allemaal lastig overkomen, maar als u op mijn website kijkt staat werkelijk alles stap voor stap uitgelegd.

bitcoin bitcoin

Bitcoin kopen? Hoe doe ik dat?

Financieel

Bitcoin als betaalmiddel

Financieel

Advertisement