Connect with us

Financieel

Vergelijk uw vaste lasten & Bespaar tot wel €450,- per jaar

Wanneer u meer geld wilt overhouden aan het einde van de maand dan is het uiteraard slim om naar de uitgaven te kijken. Hier zijn vaak genoeg mogelijkheden om goedkopere alternatieven te zoeken of gewoon minder onnodige producten te kopen. Op Vergelijkuwvastelasten.nl kunt u veel bespaartips vinden hoe u de vaste lasten kunt vergelijken. Voor elk product is namelijk wel een goedkoper alternatief. Naast het feit dat het slim is om op de uitgaven te letten is ook ook verstandig om te kijken naar of u op de vaste lasten kunt besparen. Dit zijn namelijk kosten die elke maand opnieuw gemaakt worden. Wanneer u hier een paar tientjes mee kunt besparen, dan is dit op jaarbasis al snel honderden euro`s. Onderstaande vaste lasten waarop u zou kunnen besparen.

Energie

Elke maand betaal je een voorschot en verbruik je energie. Aan het einde van het jaar wordt gekeken hoeveel er verbruikt is en wat je hebt betaald. Wanneer je meer hebt verbruikt dan het voorschot dat je betaald hebt, dan moet je bijbetalen. Wanneer je minder hebt verbruikt, dan krijg je geld terug. De tarieven per energieleverancier kunnen sterk uiteenlopen, dus het is verstandig om goed te vergelijken.

Autoverzekering

De hoogte van de autoverzekeringspremie wordt bepaald aan de hand van je woonplaats, leeftijd en schadevrije jaren. Ook zijn er veel verschillende autoverzekeraars die allemaal verschillende tarieven rekenen voor de autoverzekering. Het kan dus zeker lonen om deze met elkaar te vergelijken. Het is wel slim om goed op de hoogte van het eigen risico te letten. Wanneer de premie erg laag is dan is het eigen risico vaak erg hoog.

Zorgverzekering

De zorgverzekering kan één keer per jaar worden worden veranderd. Aan het einde van het jaar vanaf ongeveer half november kan er worden overgestapt op een nieuwe zorgverzekering. Er zijn verschillende vergelijkingssites waar gemakkelijk alle zorgverzekeringen kunnen worden vergeleken en waar meteen de beste zorgverzekering kan worden afgesloten.

Internet bellen tv

Ook voor internet bellen en tv zijn er veel verschillen pakketten en aanbieders. Zo kan er gekozen worden voor alle drie, maar bijvoorbeeld ook alleen voor internet en tv. Die keuze kan gemakkelijk zelf worden gemaakt op de verschillende vergelijkingssites die er zijn op dit gebied. Bij het kiezen voor internet is het vooral belangrijk om te kijken naar hoeveel MB er kan worden ontvangen op het adres van de internetaansluiting, zodat er niet onnodig teveel geld wordt betaald voor een pakket met heel snel internet dat niet kan worden ontvangen.

Advertisement