Connect with us

Computer & Internet

Persbericht “Ellips introduceert meest nauwkeurige camera’s ooit in sorteerproces”

Eindhoven, 2 maart 2015 – Ellips, leverancier van sorteringssoftware, introduceert op dit moment de meest nauwkeurige camera’s die ooit in het sorteerproces zijn ingezet. Met een resolutie van 1920×1200 pixels kiest Ellips voor meer dan Full HD en dus een voorsprong op de concurrentie.
Met een team van zeer gekwalificeerd personeel wordt bij Ellips dagelijks gewerkt aan hoogstaande sorteringssoftware voor fabrikanten van sorteermachines en hun eindgebruikers. Erwin Bakker, Algemeen Directeur Ellips: “Wij richten ons volledig op de ontwikkeling van de software. Wij maken dus geen sorteermachines, zoals onze concurrent wel doet. Onze focus op de software heeft ervoor gezorgd dat ons product veel nauwkeuriger is dan dat van de concurrentie.”
Daarnaast is Ellips continu op zoek naar de beste hardware om zo het selectieproces van fruit en groente verder te verbeteren.  Nu heeft Ellips ook een duidelijke voorsprong op de concurrentie genomen qua camera’s voor de sortering. “Een aantal concurrenten heeft nu nét Full HD-camera’s (1920×1080 pixels) geïntroduceerd. Wij zijn nog een stapje verdergegaan en sorteren nu met 1920×1200 pixels; nog beter dan Full HD. Deze camera’s gebruiken een nieuw type sensor dat op alle fronten (ruis, gevoeligheid, aantal beelden per seconde) beter is dan wat er tot nu toe op de markt is gebracht. De camera levert maar liefst 41 beelden per seconde.”
De eerste klant die met de nieuwe camera’s gaat werken, is gevestigd in de Verenigde Staten. “Deze Amerikaanse klant is een grote teler, verpakker en transporteur van zoete uien. Hier gaan we een bestaande uiensorteermachine upgraden met onze technologie. Zo kan deze klant de externe en interne kwaliteit van uien nauwkeuriger dan ooit beoordelen.”
Over Ellips
Ellips levert software aan fabrikanten van sorteermachines. Dankzij deze software is de kwaliteit van fruit en groente beter, sneller en consistenter te beoordelen, dan met het menselijk oog. Selectie – o.b.v. kleur, gewicht, afmetingen, interne en externe kwaliteit – is nog nooit zo nauwkeurig geweest: www.ellips.com.
Contact
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ellips. Telefoon: +31 (0)40-2456540, e-mail: info@ellips.com.
Inzending persbericht verzorgd door Judith Steinmeier van Market Write (www.marketwrite.nl), het marketing- en redactiebureau van Ellips.

Hoe en waarom uren bijhouden met urenregistratie software?

Werk & Vacatures

Je boekhouding en facturatie organiseren in 2016, hoe doe ik dat?

Financieel

Hoe maak je een goede keuze van bedrjjfssoftware?

MKB & Industrie

Advertisement