Connect with us

Elektronica

Samsung Galaxy S5 release

De Samsung Galaxy S5 is een veelbesproken telefoon. Logisch eigenlijk wel, het wordt immers de opvolger van de succesvolste smartphone serie van Samsung, de Galaxy S-serie. In dit segment zitten enkel de toptelefoons van Samsung, zoals de vorige S4. De release van de S5 lijkt steeds dichterbij te komen, aangezien de S4 al bijna een jaar oud is en er afgelopen week een uitnodiging is verstuurd naar de pers. De uitnodiging hintte sterk naar een release van de Galaxy S5 op 24 februari.
Tot dusver weten we al een hoop van de Samsung Galaxy S5, als de geruchten ten minste blijken te kloppen. Zo wordt er gesproken over het volgende:
– Een verbeterde versie van de Snapdragon 800, of de nieuwe 805 en een versie met Samsung’s eigen Exynos processor.
– 3 GB of zelfs 4 GB voor het werkgeheugen
– Een vingerscanner. Er werd lang gesproken over een irisscanner, dit klinkt leuk maar zou in de praktijk minder goed werken. Hierom lijkt Samsung ervoor te kiezen om de Galaxy S5 met een vingerafdrukscanner te voorzien. En dan niet zoals bij de iPhone 5s, dat je alleen een knop hebt, maar het hele scherm ervoor kan gebruiken.
– 16 megapixel camera, dat is een hoop maar nog niet het meeste in zijn markt. Er wordt echter wel verwacht dat de Galaxy S5 mooie foto’s kan maken, en de sensoren dus prima in orde zijn.
Meer over de specificaties worden waarschijnlijk op 24 februari bekend gemaakt, als dan ook daadwerkelijk de Galaxy S5 het levenslicht gaat zien.
Tot die tijd is het nog afwachten wat er allemaal gaat gebeuren. Over de prijs van de Galaxy S5 wordt gezegd dat die hetzelfde zou zijn als die van zijn voorganger, wat dus betekent dat een Samsung Galaxy S5 met abonnement niet duurder gaat worden dan dat bij de S4 het geval was, wat weer mooi is voor de portemonnee natuurlijk 🙂

Het nut van een Samsung Galaxy S3 hoesje

Hobby

Advertisement