Connect with us

Elektronica

PS4 Dual Shock 4 Controller

De PS4 Dual Shock 4 Controller is zoals de naam al zegt de nieuwe controller van de Playstation 4. De PS4 controller is zowel qua ontwerp als functionaliteit enorm verbeterd ten opzichte van de vorige Playstation controller. Wat deze verbeteringen van de PS4 Dual Shock 4 Controller zijn bekijken we hieronder stapsgewijs. De PS4 controller wordt samen geleverd met de gameconsole. De PS4 dual shock 4 controller kopen is zo gepiept.

Ontwerp PS4 Dual Shock 4 Controller

De PS4 controller ziet er strakker en moderner uit dan ooit tevoren. De bolle pookjes waar je vingers telkens van afglijden is verleden tijd. De controller is ergonomisch en ligt fijn in de handen. De vorm van de controller is iets veranderd en het glijdt niet meer van je handen af, wanneer je even zweterige handen hebt.

Functionaliteit PS4 Dual Shock 4 Controller

Qua functionaliteit is de nieuwe PS4 Dual Shock 4 Controller enorm verbeterd. De controller is nu echt een onderdeel geworden van de gameconsole, waarmee je veel meer kunt tijdens het gamen en meer. Aan de bovenkant van de controller bevindt zich een touchpad die je tijdens het gamen kunt gebruiken door je vinger eroverheen te glijden. De belangrijke R1, R2, L1 en L2 knoppen hebben een nieuw ontwerp gekregen en een nieuwe functionaliteit. De knoppen zijn namelijk gevoelig voor je aanrakingen. Hoe harder je de knoppen indrukt, hoe meer gas je geeft tijdens het spelen van een race game. Uiteraard zul je in een race game ook minder gas geven, in het geval dat je de knoppen zacht indrukt. De PS4 Dual Shock 4 Controller heeft ook een geheel nieuwe knop erbij gekregen, namelijk de ‘Share’ knop. Door middel van de share knop kun je onder andere je beeld delen en video’s streamen met je vrienden en familie. Voor de rest bevindt zich aan de voorkant van de controller speakers voor de extra beleving van het geluid. Wil je de Ps4 kopen dan kun je hier binnenkort veel aanbiedingen vinden.

Advertisement