Connect with us

Elektronica

Polaroid Smartphone kopen

De nieuwe Polaroid Smartphone wordt hot. Dat blijkt uit het animo voor deze polaroid smartphone. Kennelijk doet Polaroid hier toch iets goed en trekt het een bepaald publiek aan. Wellicht een publiek met relatief weinig bestedingsruimte die toch wil participeren op de smartphone markt.
De Polaroid smartphone is relatief laaggeprijsd en beschikt toch over Android besturingssysteem. Zo kunnen consumenten profiteren van de Android appstore. Dit is samen met de Appstore van iOs toch de meest populaire appstore met miljoenen apps ter beschikking.
Het is verrassend dat juist deze fabrikant de smartphone markt gaat bestormen, aangezien het verleden toch ligt in camera ontwikkeling. Kennelijk heeft ook Polaroid een extra omzetpush nodig en denken ze dit op deze wijze te kunnen realiseren. Een verrassende wending in de strategie van deze onderneming. Of het een succes gaat worden, dat moeten we natuurlijk nog even afwachten.
De Polaroid ligt fijn in de hand, dat is vast te stellen. Wat wel minder prettig is aan deze telefoon is dat het een beperkte geheugencapaciteit heeft en daarom een stukje achterloopt op zijn concurrenten. Hier zal Polaroid dus nog een flinke slag moeten maken.
Conclusie is dat Polaroid probeert een stukje van de smartphone industrie mee te eten. Echter, de ervaring en ambitie lopen ver achter op de concurrenten Samsung, HTC, Apple en anderen. Hier zal de  Polaroid smartphone ongetwijfeld de slag verliezen.
 

Advertisement