Connect with us

Elektronica

Heeft mijn iPhone waterschade opgelopen?

Wanneer uw iPhone waterschade heeft is dit natuurlijk erg vervelend en zelfs stressvol. Doet mijn iPhone het nog wel? Is die defect en moet ik mijn iPhone laten repareren? Deze vragen zullen waarschijnlijk door uw hoofd spoken. Het is dan erg belangrijk om snel in te grijpen wanneer uw iPhone in het water valt om zoveel mogelijk schade te voorkomen. Hier zijn een aantal methoden voor, om de schade zo beperkt mogelijk te houden:

  • De beste manier om ze snel mogelijk meer schade te voorkomen is het direct uitschakelen van uw iPhone (wanneer deze in het water is gevallen). Hiermee voorkom je namelijk kortsluiting. Daarbij is het ook handig om zo snel mogelijk de simkaart uit de iPhone te halen.
  • Wanneer u uw iPhone heeft uitgeschakeld is het belangrijk om de iPhone droog te maken. Dit kunt u op verschillende manieren doen; stop uw iPhone in een bak met ongekookte rijst, leg uw iPhone op een verwarmde verwarming, daarbij krijgt u bij de aankoop van uw iPhone silicalgel mee. Deze kunt u goed gebruiken bij het droogmaken van uw iPhone.
  • Niet te snel uw iPhone weer inschakelen. Wacht hier een aantal dagen mee

Wanneer deze tips niet hebben geholpen is het essentieel om uw iPhone te laten repareren. Dit kunt u het beste bij een iPhone reparatie specialist doen. Woont u in de omgeving van Hengelo en Enschede en bent u opzoek naar een iPhone reparatie specialist? Dan bent u bij Jan Gorter aan het juiste adres. Bekijk de website voor meer informatie over de iPhone reparaties in de omgeving van Hengelo en Enschede.
 

Advertisement