Connect with us

Elektronica

Telefoonreparaties voortaan zelf uitvoeren

Ben je het ook zo zat om steeds maar weer die dure reparaties te betalen als je even niet hebt opgelet en je telefoon hebt laten vallen?
Repareer dan zelf je telefoon! Vaak is het helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt.
Je vindt talloze telefoon reparatie handleidingen op handleidingen.info. Of het nou gaat om een scherm die is gebarsten en vervangen moet worden, een camera die niet meer goed functioneert of een luidspreker die kraakt: alles kun je zelf vervangen.
De handleidingen zijn met duidelijke tekst en afbeeldingen geschreven. Iedereen die niet technisch is kan de meeste telefoons wel repareren. Oke, er zijn uitzonderingen maar de meeste telefoons zijn makkelijk te repareren. Door zelf je telefoon te repareren bespaar je ten eerste al op de reparatie kosten van de reparateur. Daarnaast kun je ook zelf online reparatie onderdelen bestellen. Hierdoor betaal je soms even veel als de reparateur die ook nog aan de onderdelen wil verdienen. Je bent daarom vaak tientallen euro’s goedkoper uit!
Handleidingen kun je vinden voor de bekende telefoons zoals;

  • Apple iPhone
  • HTC
  • Motorola
  • Samsung

Maar ook andere apparaten zoals Xbox, PlayStation en iPads.
Bijkomend voordeel als je zelf de reparatie gaat uitvoeren is dat, wanneer je de onderdelen hebt besteld, je direct aan de slag kunt met de reparatie. Je hoeft niet eerst je telefoon ergens naar toe te sturen en lang te wachten voor je telefoon weer klaar is. Onderdelen zijn er meestal binnen één werkdag, waardoor je niet lang zonder telefoon zit.
Ben je echt niet technisch? Laat dan de handleidingen aan iemand die niet “twee linker handen” heeft zien. Er is vast wel iemand in je vrienden of familiekring die handig is en jou wil helpen met het repareren van je kapotte telefoon!

Advertisement