Connect with us

Computer & Internet

De kracht van nieuwsbrieven sturen

Wist u dat nieuwsbrieven die we ontvangen per e-mail, de meest gebruikte vorm van internet media is? Dagelijks worden er wereldwijd honderden miljoenen e-mail verzonden, waarvan helaas de meeste onder de spam categorie vallen (dat wil zeggen ongewenste e-mails). Nieuwsbrieven worden gebruikt voor diverse doeleinden en het nut en belang ervan neemt alleen maar toe, omdat steeds meer mensen gebruik maken van het internet. Onderweg op uw mobiel op tablet een aanbieding of nieuwsfeit ontvangen is super makkelijk door alle slimme gadgets en mobieltjes tegenwoordig. Nagenoeg al onze apparatuur is verbonden met het internet, en dat schept mogelijkheden om snel en direct uw doelgroep te bereiken!

Handige reclame tool

Nieuwsbrieven sturen is niets anders dan het versturen van een boodschap per email naar een geadresseerde. Die boodschap kan uiteraard heel eenvoudig vertaald worden naar een reclame boodschap met een commercieel doel, namelijk ervoor zorgen dat er een koop wordt verricht. Door de enorme groei in e-commerce (webshops) wordt het steeds belangrijker om bestaande en nieuwe klanten te informeren over een nieuw product, dienst of aanbieding. Middels een mailing kan er daarom eenvoudig conversie behaald worden met relatief weinig moeite.

Interne communicatie

Nieuwsbrieven kunnen ook gebruikt worden om een nuttige boodschap te verspreiden onder personeel of relaties. Een belangrijke mededeling, aankondiging of wijziging kan snel met 1 druk op de knop verzonden worden. Het grootste voordeel is uiteraard het gemak en de eenvoud om snel en gericht een belangrijke boodschap kenbaar te maken bij de juiste mensen.
De huidige e-mail marketing tool programma’s werken volledig in de cloud. Dat betekend dat u geen software hoeft te installeren, maar eenvoudig vanuit iedere werkplek die verbonden is met het internet met uw browser uw contacten en e-mails kunt beheren en versturen. Dit bevorderd niet alleen de flexibiliteit van personeel, al uw documenten en contacten staan altijd en overal ter beschikking op een veilige server die u vanuit de hele wereld kunt bereiken.

Advertisement