Connect with us

Auto

Verwen je klassieke VW Kever met de juiste onderdelen van Paruzzi

Een klassieke VW Kever is echt een auto om van te houden. Het unieke model heeft wereldwijd harten van automobilisten gestolen. De auto heeft zelfs een hoofdrol in een serie films gespeeld. De ware VW Kever-liefhebber kent vast ‘Herbie’ wel.
Sinds het ontstaan van de VW Kever in 1938 zijn er meer dan 20 miljoen exemplaren geproduceerd. Al is de productie van het klassieke model gestopt, we kunnen hem nog steeds op de openbare weg zien. Dit dankzij talloze liefhebbers van de klassieke VW Kever die in hun vrije tijd graag sleutelen aan een oude auto. Een leuke en dankbare hobby, maar het kan alleen lastig zijn om aan de juiste VW Kever onderdelen te komen. Gelukkig is er Paruzzi. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren van gebruikte onderdelen voor Volkswagen. Ook worden er nieuwe onderdelen van de klassieke Volkswagen speciaal voor Paruzzi gemaakt.
Je Kever in topconditie
Als je je Kever in topconditie wil houden, is het dus aan te raden om eens een bezoek te brengen aan de website van Paruzzi. Van onderdelen voor de motor tot en met benodigdheden voor de uitlaat: je vindt het online. Wil je liever in real life rondsnuffelen tussen alle on-gebruikte onderdelen van Volkswagen en het overige assortiment van Paruzzi? Dan kun je ook de winkel bezoeken in het Zeeuwse Yerseke. Hier vind je naast een groot aanbod aan benodigdheden voor je luchtgekoelde Volkswagen ook veel deskundigheid en kennis. Wees welkom! Voor vragen kun je bellen met: 31 (0)113 503555 (Nederland) of 09 3494131 (België).

Ruil uw auto in voor een scooter?

Hobby

Advertisement