Connect with us

Auto

2016, het jaar van efficiënt reizen

Anno 2016, waar alles draait om online, snelheid en individualiteit, is snel en efficiënt werken een sleutelbegrip geworden. Werken in de “cloud”, zorgt ervoor dat u altijd bij uw bestanden kunt, waar u ook bent. Even snel een e-mail versturen vanaf uw smartphone of een internationale vergadering voeren vanuit de auto, tien jaar geleden was dit werken in de cloud haast ondenkbaar.
Met de komst van het internet en de smartphone is overal bereikbaar zijn de standaard geworden. Altijd en overal online zijn, je kunt er niet meer omheen. Dit wordt ook nog eens bevestigd door de komst van het “nieuwe werken”. Alle tijd is kostbaar en moet zo efficiënt mogelijk worden besteed. Een storing bij een internetprovider legt hedendaags complete organisaties op zijn kop.

Reistijd omzetten in werktijd

Als druk zakenman bent u ingesteld op snelheid en efficiëntie. Vele vergaderingen en zakelijke afspraken kosten veel tijd en met name reistijd is een tijdrovende factor. Een dienst die in het leven is geroepen om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken, is de directiechauffeur. Met de komst van de directiechauffeur, kunt u efficiënt omgaan met uw reistijd. Uw persoonlijke chauffeur brengt u naar een bestemming wanneer u dat wilt, op basis van oproep of op afspraak. Zo kunt u ook tijdens uw reis doorwerken.
Met de komst van de directiechauffeur heeft u de vrijheid en flexibiliteit om uw reistijd om te zetten in effectieve werktijd. De directiechauffeur rijdt u naar uw bestemming zodat u zich volledig kunt richten op uw werk. Een bedrijf dat directiechauffeur diensten aanbiedt is Brussaard. Zij zijn gespecialiseerd in persoonlijk vervoer op zakelijk niveau. Brussaard heeft een uitgebreid wagenpark met exclusieve auto’s die u geheel naar keuze kunt reserveren. Zo heeft u de keuze uit verschillende modellen van onder andere Mercedes, Audi, BMW en Lexus. Deze auto’s zijn voorzien van WIFI zodat u overal en altijd internet kunt raadplegen en uw berichten kunt versturen.
 

Persoonlijke service met een directiechauffeur

Wat is nu het verschil tussen een regionale taxidienst en een directiechauffeur hoor ik u denken. Een directiechauffeur is meer gericht op service dan een reguliere taxidienst. Zo kan een directiechauffeur bijvoorbeeld een boodschap doen terwijl u in een vergadering zit. Daarnaast blijft de directiechauffeur de hele dag uw persoonlijke privéchauffeur. Bij Brussaard heeft u zelfs de keuze uit een vaste privéchauffeur, altijd hetzelfde gezicht wanneer u dat wilt. Persoonlijke service staat bij Brussaard centraal. Alle directiechauffeurs zijn zeer discreet opgeleid. Zo bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare privéchauffeur.
Een directiechauffeur is er niet alleen voor de zakenman, hij is er ook voor delegaties of hoogwaardig bezoek. Waar vele taxidiensten slechts beschikken over enkele wagens, kunt u Brussaard gebruik maken van het luxe wagenpark bestaande uit meer dan 400 auto’s. In het wagenpark zijn ook auto’s opgenomen met een capaciteit boven 5 personen. Wat opvalt is dat de directiechauffeurs van Brussaard uw gasten ook in verschillende talen kunnen bedienen.

Advertisement