Connect with us

Auto

Snel, vakkundig en voordelig een trekhaak monteren

Heb je een caravan, aanhanger of fietsendrager gekocht voor de komende vakantie en heb je nog geen trekhaak op je auto zitten? Laat dan snel en voordelig een trekhaak op je auto monteren bij een montagecentrum dichtbij je in de buurt. Het Trekhaakcentrum levert professionele trekhaken van A-merken. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar product en vertrek je met een veilig gevoel voor een fietstochtje of kampeervakantie.

Altijd de juiste trekhaak die bij je auto past

Iedere auto is anders en bij elke auto past een andere trekhaak. Door online een afspraak te maken met het Trekhaakcentrum bij jou in de buurt weet je zeker dat je auto altijd van de juiste trekhaak wordt voorzien. Bij het maken van de afspraak vul je het kenteken van je auto in en het systeem doet de rest. Zo bestel je online zonder enige twijfel de juiste trekhaak voor jouw auto en kun je binnen een paar dagen met je nieuwe fietsendrager op pad om een dag langs de kust of door het Limburgse landschap te fietsen.

Welke trekhaak laat je monteren onder je auto?

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten trekhaken verkrijgbaar die je onder je auto kunt laten monteren. Een ervaren monteur zal je op de diverse mogelijkheden wijzen en in samenspraak met jou wordt zo de beste keuze gemaakt.

  • Vaste trekhaak. Deze is altijd zichtbaar en het is gelijk de meeste bekende trekhaak die verkrijgbaar is. Het is tegelijkertijd de goedkoopste oplossing als je een trekhaak wilt laten monteren.
  • De afneembare trekhaak. Om te zien is dit het mooiste systeem omdat je nieuwe trekhaak meestal achter de bumper zit verborgen. Door middels van een automatisch versluitmechanisme kun je de afneembare trekhaak (de)monteren op momenten dat je van de trekhaak gebruik wilt maken.
  • Wegklapbare trekhaak. Dit soort trekhaken is niet voor iedere auto geschikt. Doorgaans is het zo dat dit soort trekhaaksystemen alleen leverbaar is voor auto’s in het hogere segment. De kogelstang zit altijd aan de auto verbonden, maar deze kan onder de auto weggedraait worden en valt dus niet op.

Wat kost het laten monteren van een trekhaak?

De kosten van een nieuwe trekhaak die je onder de auto laat monteren verschillen per auto en zijn afhankelijk van het soort trekhaak en de benodigde aansluiting. Je kunt bij het Trekhaakcentrum altijd rekenen op scherpe tarieven en een uitstekende service. Daarnaast doe je je voordeel met:

  • Montagemogelijkheden binnen 1 dag
  • Je krijgt een all-inclusive prijs, zonder extra bijkomende kosten
  • Deskundig advies over de verschillende opties

Advertisement