Connect with us

Auto

Auto- en Truckschade Maasland – Oss

Kwaliteit is een keuze, is het motto. Auto- en Truckschade Maasland is gevestigd in het kleine plaatsje Heesch dichtbij Oss en herstelt al jaren schade aan vele merken en typen auto’s. Optimaal bereikbaar, mooie leenauto’s, snelle schadeafwikkeling, een uitgebreide wasdienst en een uitstekende garantie. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zorgt auto- en Truckschade Maasland voor een stralend resultaat.

Auto

Autoschade

Auto- en Truckschade Maasland zal er alles aan doen, om zoveel mogelijk last van uw autoschade van uw schouders af te halen. Zo is het mogelijk om uw auto op te laten halen en na het herstel weer terug bij u af te zetten. Mocht men in de tussentijd toch een auto nodig hebben, is er een geruime keuze aan leenauto’s.

Reparatie

Wat betreft het repareren van autoschade en/of het vervangen van beschadigde onderdelen, werkt Auto- en Truckschade Maasland altijd volgens het boekje van de fabrikant. Zij werken met een vakkundig team met vele jaren ervaring, zodat niemand zal zien dat de auto ooit schade heeft gehad.
Verder gebruiken zij uitsluitend originele fabrieksonderdelen. Zo behoudt men de fabrieksgarantie op de auto.

Vrachtwagen

Truckschade

Ook met truckschade kan men terecht bij Auto- en Truckschade Maasland. Met jaren ervaring en beheersing van de laatste technieken, nemen zij ook hier alle last van uw schouders.

Spuiterij

Naast het herstellen van eventuele schade, is het ook mogelijk om hier uw vrachtwagen te laten spuiten. Een vrachtwagen met de juiste kleuren is niet alleen erg aantrekkelijk, maar is hierdoor ook een herkenningspunt.
Daarnaast wordt ook bij vrachtwagens gewerkt volgens het boekje van de fabrikant. Een computergestuurde kleurmenger kiest de juiste kleur voor uw vrachtwagen. Zo blijft hier ook de fabrieksgarantie geldig.

Reclame en belettering

Behalve het schadeherstel aan uw auto of vrachtwagen, kan men sinds kort ook de wagen laten beletteren. Auto- en Truckschade Maasland heeft namelijk een eigen reclame-afdeling gekregen. Men kan eigen bestanden aanleveren of, indien gewenst, een ontwerp laten maken door Auto- en Truckschade Maasland. Het is een voordelige en zeer snelle manier om zo naamsbekendheid te creëren of het te vergroten!
Optimale bereikbaarheid, een uitstekende service en behoud van garantie. Auto- en Truckschade Maasland laat niets aan het toeval over.

Advertisement