Connect with us

Auto

Autobelettering

Autobelettering is het voorzien van een voertuig met tekst- en beeldmateriaal. Dit kan worden uitgevoerd met speciale snijfolies, full color prints op zelfklevende folie of met stickers. Tint your car in Apeldoorn verzorgt het maken en snijden van logo’s, letters en andere illustraties. De autobelettering of een ander creatief ontwerp op uw voertuig kan er voor zorgen dat uw naamsbekendheid in korte tijd groter wordt. Autobelettering wordt veel toegepast. Veel ondernemingen maken gebruik van één of meer auto’s met een eigen belettering.
Creatieve ontwerpen van hoogwaardige beletteringsmaterialen vormen het uitgangspunt voor een originele en effectieve belettering van uw voertuig.
Tint your car in Apeldoorn maakt gebruik van verschillende toepassingen om van uw voertuig een bijzonder exemplaar te maken. Van reclame op het voertuig tot stoere autostyling. Bedrijfslogo’s, tribals, striping, raambanden en natuurlijk ook het tinten van ruiten. Voor het tinten van de ruiten kan u kiezen uit verschillende tinten. Ook een combinatie van meerdere tinten kan worden gebruikt om aan bepaalde eisen te voldoen of omdat het beter past bij het model van uw voertuig. En dan een raamband met een eigen tekst maakt van de voorruit een eigenwijs object.
Is er een ontwerp dat je graag terug zou willen zien op je eigen auto. Laat het ons weten. Wij gaan het voor je maken en het ontwerp vakkundig op de auto aanbrengen. Een grappig ontwerp op het dak van de auto is ook een mogelijkheid. Dat kan een logo zijn of een andere illustratie zoals een ritssluiting. Neem een kijkje op de website van Tint your car om een aantal voorbeelden te bekijken.
Ook kunt u bij Tint your car kiezen voor het gedeeltelijk of geheel wrappen van voertuigen. Hierbij is het ook mogelijk om het dak te voorzien van een andere kleur of een andere structuur. Met autowrappen kan ook alleen een accent worden aangebracht door alleen de spiegels van een andere tint te voorzien.
Breng een bezoek aan de website van Tint your car in Apeldoorn voor meer informatie over autobelettering en alle andere mogelijkheden om van uw auto een uniek exemplaar te maken.

Autobelettering: do's en don'ts

Auto

Advertisement