Auto traceren

Auto traceren

Auto traceren? Wist u dat er in 2013 in totaal 11.000 voertuigen zijn gestolen in ons land. Een groot deel van deze diefstallen vond plaats overdag. Helaas is slechts een klein percentage hiervan opgelost. Meestal krijgen de aangiften geen prioriteit. Door gebruik aan bewijs worden deze op de grote stapel gegooid, en wordt er nooit meer naar om gekeken.

Dit zorgt voor veel grote schadeposten voor de originele bezitters. Deze weten niet wat er ze mee aan moeten. Het zou ideaal zijn als je op een makkelijke manier al je bezittingen kan traceren. Hierdoor kan je de politie informeren en zodoende het bezit terug vorderen.

Dit klinkt erg high tech, maar deze methoden worden tegenwoordig in het bedrijfsleven al veel gebruikt. Ondernemingen maken namelijk vaak gebruik van kleine apparaten die zijn ingebouwd. In een paar seconden kan de locatie worden getraceerd van al uw voertuigen. Met een GPS tracker kan u uw auto traceren. Global TrackMarcks biedt deze.

Hoe werkt een Tracker om de auto te traceren?

De tracker bevat een gps ontvanger op de auto traceren middels een gps netwerk. Deze traceert de locatie van het apparaat op vrijwel elke plek in de wereld. Een sim kaart verzend de informatie via het gms of gprs netwerk. Het traceren van je voertuigen was nog nooit zo makkelijk. De geavanceerdere systemen hebben daarnaast een veelvoud aan functies die preventief werken. Een onderdeel is bijvoorbeeld de GEO fence. Dit is de zone waarbinnen uw goederen zich mogen bevinden. Als het voertuig deze regio verlaat krijg je een melding hiervan. Zo zijn er nog meer opties en voordelen voor uw Auto traceren waar we u graag meer over vertellen. Bezoek daarom onze site en lees u volledig in over de voordelen van de systemen die wij verkopen met het keurmerk Ritregistratiesystemen.