Connect with us

Actueel

C en A heeft weer gratis verzending

Wil jij nog kleding bestellen bij C en A deze week? Dan is het altijd handig om te weten dat het nu weer gratis verzending is bij C en A. Vaak heeft het bedrijf geweldige aanbiedingen waar je veel kan besparen op kleding. Maar nu heeft C en A ook een goede actie voor wat betreft verzendkosten. Je betaalt namelijk geen verzendkosten!
Door geen verzendkosten te betalen, bespaar je al snel een paar euro. Met name op kleinere bestelling heeft dit natuurlijk een veel grotere waarde, aangezien het aandeel verzendkosten ten opzichte van het totaal orderbedrag aanzienlijk is. Vele bezoekers bestellen tijdens de gratis verzendingsdagen een aantal keren extra, want je kan namelijk meerdere orders plaatsen, zonder dat dit direct effect heeft op je kosten.
C en A heeft in Europa rond de 1500 filialen. Daarnaast is het bedrijf ook nog eens actief op de Chinese markt, met name in Shanghai. Een goede zet wellicht, omdat ook Azië een interessante markt wordt in de komende jaren. De middenklasse groeit daar stevig en er zal dus ook meer kleding worden gekocht in bedrijven zoals C en A die zich juist richten op die middenklasse. Al met al is C en A, een van oorsprong Nederlands bedrijf, zowel online als offline dus flink de vleugels aan het uitslaan.

Advertisement