Connect with us

Winkelen

Doopsuiker, deel je geluk!

Doopsuiker … deel je geluk!

De wereld staat even stil bij de geboorte van je kleine spruit. Je bent gezegend met een wolk van een baby, het geluk kan niet op. Je wil dit delen met familie, vrienden en kennissen. Om dit nieuwe leven te vieren worden kleine geschenkjes uitgedeeld, het zogenaamde doopsuiker of geboortegeschenk. Ouders kondigen met dit leuk en origineel doopsuiker de geboorte aan van hun kindje.

Origineel Doopsuiker

De zoektocht naar deze leuke attenties begint reeds als je 5-6 maand zwager bent, sommigen kunnen niet wachten en kijken reeds uit naar doopsuiker van het moment dat de zwangerschap gestart is. Maar wat te kiezen? Je wil origineel zijn, misschien ga je voor klassiek … of modern? Stijlvol of sober? En wat met het geboortekaartje, ga je voor een leuk concept uit één van de vele collecties of laat je een eigen thema uitwerken?
Om een juist beeld te krijgen over doopsuiker kan je via www.tsuykerbootje.be zowat 2000 producten terugvinden die allemaal geschikt zijn om bv op te vullen met lekkere suikerbonen, smarties of ander lekkers. Het presenteren van al deze leuke geschenkjes kan je doen in speciaal daarvoor ontwikkelde decorstukken.  Zo krijg je een mooi geheel waardoor je bezoekers op de kraamafdeling of thuis vol verwondering naar deze leuke gadgets zitten te kijken.

Geboortekaartjes

Uiteraard geen geboorte zonder een leuke aankondiging! Familie, vrienden en kennissen worden op de hoogte gebracht dat jouw kindje geboren is. Echter, dit specifieke drukwerk brengt wel wat met zich mee. Kindjes worden soms geboren in het weekend of op feestdagen. U kan er dan ook prat op gaan dat wij steeds 7 op 7 paraat staan om deze geboortekaartjes te drukken, ongeacht of het kerstdag, nieuwjaar of een andere feestdag is.

Leveringen in heel Europa … en daarbuiten

Doopsuiker is onze core business en geen grens staat in de weg om onze pakketjes te bezorgen. Zo leverden we reeds tot in Dubai waar de geboorte van een kleine spruit een feest is dat gevierd wordt doorheen een hele gemeenschap.

Advertisement