Connect with us

Winkelen

Creatine kopen online

Bestel bij Body-Supplies.nl is veilig en snel bestellen via internet. Hier geen een doping, geen gevaarlijke poeders of pillen, maar wél de prestaties die merkbaar zijn met sportvoeding en supplementen. Een belangrijk supplement is creatine. Dit levert een positieve bijdrage aan sportlui die een extra inspanning willen creëren bij hoge en kortstondige inspanningen. Lichamelijke energie wordt zo op een natuurlijke manier verhoogd.

Wat doet deze stog in ons lichaam?

Creatine wordt in ons lichaam aangemaakt in de lever en wordt aangewend als energietoevoer van spier- en zenuwcellen. Ongeveer 90% wordt in de spieren opgeslagen. Ook via de voeding krijgen we gemiddeld 1 gram per dag binnen. Dat geeft de spieren meer energie, verhoogt het uithoudingsvermogen en verhoogd de kracht. Tijdens het gebruik van dit supplement zul je merken dat je zwaarder en langer kunt trainen. De stof wordt omgezet in creatinine en wordt na inname via nieren en urine uitgescheiden. De inname verbetert de spierprestaties tijdens een felle, kortdurende krachtsinspanning bij duursporters en krachtsporters.

Bijwerkingen van creatine

Creatine is veilig en staat niet op dopinglijsten en zorgt niet voor een androgene werking. Ongeveer 8/10 sporters ondervinden een positief gebruik bij inname.

Wanneer men langzaam opbouwt en het aantal gram verspreidt over de dag, zorgt dit nauwelijks voor zorgwekkende bijwerkingen en dit is al uitvoerig wetenschappelijk bewezen. Daar dit ook in de voeding zit, valt het onder de noemer ‘voedingssupplement’. Opbouwen betekent ook dat Ligamenten en pezen ook de tijd moeten krijgen om zich aan te passen aan de toenemende spierkracht. Een mooi ontwikkelde spiermassa is een mooi meegenomen resultaat… Creatine wordt door het lichaam zelf geproduceerd, maar het zit ook in de voeding. In die zin kan het beschouwd worden als een gewoon voedingssupplement.

Waarom creatine kopen?

Wie dit nutriënt aankoopt, moet letten op de zuiverheid van het product. Het poeder mag niet gemengd zijn met andere stoffen en 100% creatine monohydraat bevatten. Voor een excellent resultaat mogen eiwitten en koolhydraten ook niet bij de supplementen vergeten worden.

Lees steeds de bijsluiter en aanwijzingen. Body-Supplies.nl garanderen dagelijks de bete prijs en worden de dag erop al aan huis geleverd. De producten dragen een keurmerk wat betekent dat deze voedingssupplementen een de eisen van het keurmerk voldoen.

Advertisement