Connect with us

Winkelen

Online de beste koffer kopen

Gaat u een koffer kopen, maar weet u niet waar u op moet letten?  Dan is dit bericht waarschijnlijk voor grote waarde van u. Vele merken brengen koffers uit een greep uit de gemiddelde winkelcollectie en je komt de merken Samsonite, Rimowa, Roncato en mindere bekende merken tegen. Door het grote aanbod is het moeilijk om nou de juiste koffer te kiezen die alle wensen voldoet. Ook kan je een koffer kopen via het internet. Om een koffer op maat te vinden is het belangrijk goed na te denken over waar deze koffer aan moet voldoen. Webshops hanteren daarom een gemakkelijk overzicht met de belangrijkste kenmerken van een goede koffer.
–              Licht van gewicht
–              Klapbestendig
–              4 wiel of 2 wiel
–              Indeling van interieur
–              Harde of zachte schaal?
Bovenstaande punten zijn van groot belang voordat u een koffer koopt, via informatieve teksten op webshops kunt u zich gemakkelijk oriënteren. Achter deze webshops zitten vaak bedrijven die al jaren lang gespecialiseerd zijn in de verkoop van reisartikelen. Bij deze webshops kunt u dus prima online terecht voor het kopen van een koffer. Een voorbeeld is Koffergigant of Gotobags
Welk materiaal moet de koffer zijn?
In het assortiment koffers wat hedendaags te koop is wordt eigenlijk alleen onderscheidt gemaakt tussen een harde of een zachte koffer. Het voordeel van een harde koffer volgens koffergigant.nl is “Een harde reiskoffer vangt de klap beter op, deze zal altijd uw waardevolle spullen beter beschermen van een zachte”  Het voordeel van een zachte koffer is echter dat er altijd meer bagage in meegenomen kan worden omdat deze speling biedt.
Een harde koffer kan geproduceerd zijn uit verschillende materialen, de meest voorkomende zijn Polyproyleen, ABS, polycarbonaat en aluminium. De laatste maanden is de vraag naar ABS koffers duidelijk gestegen dit omdat deze koffers krasbestendiger zijn, waardoor de koffers er langer als ‘’’nieuw uitzien’.
Bij het kopen van een handbagage koffer is het een stuk makkelijker, deze heeft de reiziger namelijk altijd bij zich. De meeste schade aan een koffer wordt voornamelijk veroorzaakt door het grondpersoneel van de luchthaven. Een handbagage koffer is dus zowel zacht als hard aan te raden.

Advertisement