Connect with us

Winkelen

Drie winkelcentra Ede kiezen voor collectief Winkelstraatvoordeel.nl

EDE – Een website met aantrekkelijke aanbiedingen van samenwerkende lokale winkeliers en horeca, waar zowel consument als winkelier voordeel bij hebben. Dat is volgens Martin van Oossanen het concept van Winkelstraatvoordeel.nl.
Het aantal online shoppers groeit nog elk jaar. Maar dat hoeft volgens Oossanen niet ten koste te gaan van de omzet van lokale ondernemers. Winkelstraatvoordeel.nl biedt horeca en lokale winkeliers de mogelijkheid om gezamenlijk online aanbiedingen te plaatsen én, niet onbelangrijk, met deze aanbiedingen de consument weer de winkelstraat in te krijgen.
Winkelstraatvoordeel.nl is inmiddels in diverse gemeenten actief. Sinds kort biedt Winkelstraatvoordeel.nl ook een totaaloplossing voor winkelcentra en winkeliersverenigingen: het Winkelstraatvoordeel Totaalpakket. In gemeente Ede zijn afgelopen maand 3 winkelcentra, Lunteren, Bellestein en Stadspoort, collectief aangesloten bij Winkelstraatvoordeel. Deze 3 winkelcentra zijn goed voor bijna 100 winkels. Online shoppen in je eigen winkelstraat. Dat is de gedachte bij het aanbieden van producten en diensten op winkelstraatvoordeel.nl. Consumenten kunnen zich gratis inschrijven op de website en gebruikmaken van de aanbiedingen.
De website geeft ondernemers de mogelijkheid om een aantrekkelijke aanbieding te plaatsen, in de vorm van een veiling, een kortingsbon of een zogenaamde deal. Allerlei lokale producten worden aangeboden, van meubels tot versproducten, van knipbeurt tot rijles, van beauty behandelingen tot heerlijke aanbiedingen van restaurants in Ede. Wanneer een product online gekocht of gewonnen wordt, kan deze direct met Ideal betaald worden, en vervolgens opgehaald worden in betreffende winkel. De winkelier kan de klant op zijn beurt tot zijn of haar dienst zijn. Het gemak van online shoppen gecombineerd met de service van de winkelier!
De winkeliers presenteren zich met een bedrijfsprofiel, waarbij Van Oossanen ze kan helpen. De kern is dat de lokale winkeliers gaan samenwerken. “Veel ondernemers kunnen zich hierin vinden, dat blijkt ook wel uit de collectieve aanpak in Ede. Zonder samenwerking gaat de winkelstraat het niet redden.” Winkelstraatvoordeel.nl is voor lokale winkeliers een eerste belangrijke stap naar een collectief online platform.
Van Oossanen kan er enthousiast over vertellen. “Geen langlopende contracten voor ondernemers, vrij komen en gaan. Wij leveren het platform en de promotie, maar de ondernemers moeten zelf actief worden. Van Oossanen gelooft erin en werkt, met anderen, hard aan de realisering.

Advertisement