Connect with us

Vakantie & Toerisme

Vakantiehuis Frankrijk? Boek een vakantie Côte d'Azur!

Bent u op zoek naar een vakantiepark Frankrijk? Dan heeft dit prachtige land natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden! Frankrijk is echter zo groot, dat het aanbod voor u misschien een beetje overweldigend is. Dit is begrijpelijk, want elk deel van Frankrijk heeft haar eigen charme. Er is echter een regio waar u alles vindt wat u maar wilt: de Côte d’Azur. Prachtige stranden, heerlijke natuurgebieden, charmante dorpjes en beroemde steden als Saint Tropez, Monaco, Cannes, Antibes en St.-Raphaël; het is er allemaal te vinden. De Côte d’Azur is door al haar pracht en praal een mondaine regio. De rich en famous komen hier van de zon genieten, bedrijven maken hier de meest prachtige reclamespots en de meest beroemde films worden híer opgenomen. Deze regio is wat duurder dan andere vakantiestreken in Frankrijk, maar is uw vakantiegeld meer dan waard! Boek dit jaar dus w vakantie aan de Côte d’Azur en kom zelf ook genieten van het mondaine mediterrane leven!

Vakantie Côte d’Azur in een prachtig vakantiehuis

De Côte d’Azur is prachtig en mondain, waardoor de toeristen die naar deze regio komen over het algemeen wat welvarender zijn dan de gemiddelde toerist die Frankrijk bezoekt. Aan de kust en in de binnenlanden van de Côte d’Azur zult u dus niet de typische grote en hoge hotels en all-inclusive resorts vinden. Een vakantie Côte d’Azur wordt in plaats daarvan gekenmerkt door een verblijf in bijvoorbeeld een prachtig vakantiehuis, een villa of een charmant kasteeltje. Aan de Côte d’Azur zijn dergelijke vakantieverblijven volop in het landschap te vinden, maar ook vakantieparken bieden deze accommodaties volop aan. Klinkt het idee van een verblijf op een vakantiepark in Frankrijk waar u het gevoel van het verblijf op een gezellig vakantiepark kunt combineren met de bijzondere ervaring van een verblijf in een luxe vakantiehuis? Dan bent u aan de Côte d’Azur helemaal aan het juiste vakantieadres!

Vakantiehuizen Côte d’Azur

Hameau des Claudins biedt één van de mooiste vakantiehuizen Côte d’Azur die u zich kunt wensen. Dit kleinschalige vakantiepark ligt in Claudins, een prachtig Provençaals klein gehucht uit 1600 dat tot de gemeente Plan de la Tour behoort en op steenworp afstand ligt van het toeristenplaatsje Sainte Maxime, de gezellige drukte van beroemde badplaatsen, prachtige natuurgebieden en natuurlijk de prachtige stranden. Op dit prachtige vakantiepark in Frankrijk vindt u 15 heerlijke vakantieappartementen voor 2 tot 8 personen op een terrein van 35.000 m2. Traditionele gebouwen van natuursteen, een eigen waterbronnen, een heerlijk verwarmd zwembad, de ligging in het beschermd natuurgebied ‘Les Maures’ en kleinschaligheid kenmerken dit prachtige vakantiepark. Op het park zijn verschillende soorten vakantiehuizen te vinden, met elk hun eigen charme! Bent u op zoek naar prachtige vakantiehuizen aan de Côte d’Azur? Dan is het boeken van vakantie Côte d’Azur op dit prachtige park een regelrechte aanrader!

Advertisement