Connect with us

Vakantie & Toerisme

Trouwen in Den Bosch

De trouwdag is de mooiste dag van je leven’ is een zin die bij iedereen wel bekend is. De in het echtverbintenis van 2 geliefde is een speciaal moment en mijlpaal in het leven. Iedereen wil dan ook dan zijn of haar trouwdag perfect geregeld is. Van de aankleding tot de hapjes, en van de trouwjurk tot trouwlocatie.

Trouwlocatie

Wilt u graag trouwen in Den Bosch of omgeving? Fort Hedikhuizen is een prachtige trouwlocatie gelegen in de gemeente Heusden. Deze trouwlocatie nabij Den Bosch is een authentiek fort dat plaats kan bieden aan 250 personen. Het fort is ook op de te delen in 2 gedeeltes. De rechtervleugel biedt plaats aan 150 personen en het linkergedeelte aan maximaal 78 personen. Altijd al willen trouwen in een fort? Deze trouwlocatie nabij Den Bosch is origineel én romantisch!
Deze trouwlocatie nabij Den Bosch is tevens ook een feestlocatie. U kunt hier dus ook terecht voor uw feesten. Fort Hedikhuizen beschikt over verschillende gedeeltes met verschillende grote. Afhankelijk van uw wensen kan er ook voorzien worden van hapjes tijdens uw feest. Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, themafeesten maar ook particuliere feesten.

Fort Hedikhuizen

Het fort is gelegen in het gelijknamige plaatsje Hedikhuizen. Het fort werd in 1862 gebouwd als onderdeel van de Zuider Waterlinie. Door de sluis kon men op een gecontroleerde manier water uit de Maas naar binnen laten lopen. Op deze manier kon er gebieden onder water worden gezet. Dit zorgde voor bescherming van aanvallen tegen de stad. De sluis is in 1993 op de lijst van beschermde rijksmonumenten gekomen en is in het jaar 2002-2003 gerestaureerd.

Trouwarrangement

Als u gaat trouwen in Den Bosch of omgeving, dan heeft Fort Hedikhuizen een uitgebreid aanbod aan trouwarrangementen. Van ontvangst in de middag tot een compleet verzorgde feestavond. Er is een ruime keuze aan avondmenu’s. Zo kan er gekozen worden voor een walking diner, diner met grill of 4 gangen menu. Ook tijdens feestavond is er keuze uit 4 mogelijkheden qua hapjes. Zo is een trouwarrangement altijd naar uw wens samen te stellen.

Advertisement