Connect with us

Vakantie & Toerisme

Hotel Handelia- Fietsen en Wandelen in Brabant

Hotel Handelia, gelegen een bosrijke omgeving van Brabant, vind u in het kleine plaatsje Handel nabij Gemert. Hét ideale hotel voor de regio Veghel, Uden, Gemert, Handel, Boekel, Erp, Helmond, Venray, Deurne en Boxmeer. Een omgeving waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.
Handel is een klein knus dorpje in Noord-Brabant en ligt dichtbij Gemert. Voor veel mensen heel toegankelijk in Brabant en omstreken. Men kan vanuit het hotel met verschillende fiets- en wandelroutes starten. De mooie Brabantse omgeving is zeker een aanrader voor iedere natuurliefhebber!
Naast het prachtige landschap zijn er ook nog vele andere bezienswaardigheden. Niet veel verder kan men o.a. diverse dieren- en pretparken bezoeken. Genoeg te doen voor de volwassenen, maar ook zeker voor de kleintjes.

Faciliteiten

Het hotel in Handel heeft verschillende faciliteiten, deze zijn allemaal op de homepagina van de website terug te vinden. Zo kunnen de hotelgasten genieten van het dagelijks wisselend 3-gangen menu. Wel is aan te raden vooraf te reserveren voor het diner.

Arrangementen

Voor de hotelgasten heeft Handelia verschillende arrangementen waar men gebruik van kan maken. Denk hierbij aan:

  • Fietsarrangementen
  • Wandelarrangement
  • Gold arrangementen
  • Schilder- en bloemschik arrangement
  • Overige arrangementen

Wilt u een de omgeving verkennen op de fiets? Of wilt u toch liever met uw partner een frisse wandeling maken door onze dorpen, dan heeft Handelia hier speciale arrangementen voor. Hierbij is het ook mogelijk om te overnachtingen en eten en drinken erbij te reserveren!
Bent u eerder van de creatieve kant en wilt u met uw vriend/vriendin of partner een arrangement met schilderen of bloemschikken volgen? Dan bent u bij het hotel Handelia aan het juiste adres.
Bij het arrangement schilderen en bloemschikken zit lunch inbegrepen en zo leert u ook ander hotelgasten kennen. Het is een leuke workshop en wordt altijd als prettig en leerzaam ervaren! Ook bij dit arrangement is het mogelijk om te overnachten en eventueel ontbijt erbij te reserveren. Op onze website staat meer informatie over al onze arrangementen.

Contact

Wilt u ook een keer cultuur snuiven in het Brabantse dorp Handel/Gemert? Reserveer dan een arrangement of kamer via de website.
Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0492-321290.

Don't Miss:

EuroParcs

Wandelen via Actiefbewegen

Gezondheid & Welzijn

Advertisement